Stop indiferenței din spitale

Musafir

/ #231

2016-10-26 07:49

Am trai o experienta destul de proasta am nascut pe 2 octobrie in focsani .Eram peste termen ma internat in spital la sfatul la doctorita unde facusem ecograf aceasta spunudumi ca trebuie sa ma internez pt a mi se provoca nasterea deoarece lichidul unde sta bebe sa schimbat la culoare dar cand am,ajuns la spital numia facut nimik abea la isistentele mele mi sa facut un ecograf in spital spundumi ca e foarte putin schimbat lichidu si ca poate sta pana,la,42 sapt. ceeai ce in mod normal la fete nu se prea intampla mai ales ca avea 4 kg si 100 cu aprosimatie dar tot nu mia provocat nasterea ma tinut internata 5. Zile fara ami face nimik sa,ma,ajute sa nasc apoi ma lasat acasa am mai stat inca 6 zile acasa dupa care mam,intors ca pierdusem dopu gelatinos si am decis sa vin iar cand am ajuns la spital 1 ora poate si mai bn a durat pana ma vazut doctorita dupa ce ma vazut am ramas in travaliu la putin timp mi se fisurase apa eram singura in travaliu la scurt a venit inca 2 gravide pt ca ele nu erau de nastere au stins lumina din travaliu pt ca sa poata dormi ele intre timp eu numai puteam de durere dar asistenta era somn si nu ma lua in seama ar fi multe de scris dar in final am reusit sa nasc natural o fetita de 4450kg si pt ca era mare si nau stiut cum sa o scoata iau rupt clavicola normal ar fi fost sa ma,bage in cezariana dar nu a facuto