Petitie pentru Anularea Pensiilor Speciale pentru parlamentari

Musafir

/ #8577

2016-09-20 20:20

Pentru ca nu mi se pare corect
Cu ceva timp in urma, as fi explicat unui om de rand de ce este important ca anumite categorii profesionale sa fie privilegiate.
Acum nu maeste valabil in mod GLOBAL. Acum spun ca nu am incredere in cei care conduc aceasta tara-pe toate palierele. Ce vedem in Parlamentul Romaniei:-oameni incompetenti, jenanti, inculti si care nu-si asuma nicio responsabilitate
-oameni ale caror interese sunt doar pentru ei , familia si clanul; care fura cu nerusinare si asteapta sa treaca mandatul, sa vina altul si sa sporesca averile
oameni care dorm in timpul dezbaterilor, casca, se uita la poze, citesc ziarul.....si probabil ca nu sunt cele mai grave..ar trebui sa umblam putin si la integritatea lor mintala
Nu mi se pare corect ca dupa mai bine de 30 de ani de munca si 20 de ani de scoala sa aiba o pensie sub 1000 de roni.
Parlamentul este vinovat pentru toate abuzurile privind retributiile si pensiile asa zise NERUSINATE, in timp ce noi masele cum se spune nu maram banutii de 5 si 10 bani intre o pensie si alta Da, pentru asta am semnat petitia si pentru multe alte motive privind toate nedreptatile din aceasta tara si pentru care, daca nu Parlamentul, cine este de vina? Da parlamentul este in egala masura vinovat pentru ce a facut rau, pentru toate legile strambe, cat si pentru ce nu a facut si putea sa faca si trebuia sa faca