Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Musafir

/ #358

2016-07-28 14:55

Stimată doamnă sunteți un om de bună credință care v-ati săturat să mai aşteptați să se schimbe ceva în țara asta, ati luat atitudine considerând că statul de drept v-a fi de partea dumneavoastră şi vă v-a sprijini, dar v-ați ales cu două comisii de disciplină ca să vă execute.Păi dacă aveam stat de drept acum, de la cei în drept să ia măsuri si pînă la președintele țării care trebuia sa se cutrmure de ce s-a ales de ,, țara lucrului bine făcut", aceşti indivizi cu proptele solide se apucau de treabă nu făceau comisii ca să termine un care s-a săturat ca si noi de ce se întâmplă în țara asta.Cine fură si face parte din sistem rămân cu banii si cu o condamnare cu suspendare, iar cine spune ceva sau ia atitudine, suportă consecințe.Domnule președinte vă rog nu mai consultați consilierii dumneavoastră sau sondajele ci pe tatăl dumnevoastră care am înțeles că a plecat din țară nu de bine, dumnelui ce spune, cum percepe dumnealui schimbarea de cînd sunteți dumneavoastră președinte? S-ar întoarce să locuiască aici să se trateze într-un spital în care dumneavoastră să nu aveți influență unde infractorii sa fie prinsi să recunoască că au furat și cui au mai dat banii si sa rămână cu banii, s-ar întoarce? Întreb si eu.Sper sa nu fi supărat pe cineva si să mă înşface.