Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Musafir

2016-07-28 14:51

Dacă exista respect si dragoste pentru oameni,președintele si tot guvernul trebuie sa acționeze.Pina cind spitalele romanești vor arată ca cele mai deplorante din lume?Pina cind bolnavii vor putea minca decent doar dacă familiile sau prieteniile aduc ceva ?Unde sunt donațiile de la milionarii îmbogățiți din furturi?In America ,toate spitalele sunt bazate pe acte de caritate ;un bolnav e in siguranța din toate punctele de vedere.Trebuie instaurata ordinea si aplicate legile dar mai intii trebuiesc plătiți cadrele sanitare rezonabil si sancționați dacă solicita Șpaga .E rușinos.

Musafir

2016-07-28 14:52

am semnat aceasta petitie deoarece sanatatea romanilor este pusa in pericol de catre" statul de drept" si cer remedierea SISTEMULUI BOLNAV DE SANATATE cat mai repede cu putinta incepand cu reinfiintarea liceelor sanitare de stat nu privat, desfiintarea scolilor sanitare private care sunt pe bani si nu dau nici un repetent si facultatea de medicina sa fie de stat si doar atat si prin lege sa fie interzis studierea acestei specialitati MEDICINA CU BANI si vreau sa va aduc la cunostinta prin aceasta petitie ca in INSTITUTUL CC ILIESCU de boli cardio-vasculare functioneaza doar o SALA DE OPERATIE iar pacientii care necesita schimbarea cardio-stimulatorului sunt internati cateva zile apoi externati si trimisi acasa, si tot asa, pentru a reveni ulterior in baza unei altei programari si tinuti zile in sir pana cand medicii prind sala de operatie libera. VA ROG SA FACETI CEVA domnilor demnitari, guvernanti si dumneata DOMNULE PRESEDINTE.

Musafir

Pentru a-mi arata respectul pt doamna doctor care a avut curajul sa semnaleze neregulile din spital si pt a-i arata ca are sustinerea noastra

Musafir

Nu trebuie niciodata sa ne fie frica sa spunem adevarul si sa sesizam orice incalcare a legii, orice nedreptate, orice presiune care se face in sistem.

Musafir

2016-07-28 14:54

Felicitari d-nei doctor pt curaj,dar era si mai bine daca publica acele nereguli fara ajutorul d-lui Tolontan.Se puteau gasi alte metode.

Musafir

2016-07-28 14:55

Oamenii adevarati, cu coloana vertebrala au curajul sa spuna adevarul.Chiar daca pot suferi din aceasta cauza.Isi asuma riscurile.Astfel, poate se schimba ceva in tara asta unde netrebnicii se lafaie.

Musafir

Sa fim oameni covilizati odata !

Musafir

Stimată doamnă sunteți un om de bună credință care v-ati săturat să mai aşteptați să se schimbe ceva în țara asta, ati luat atitudine considerând că statul de drept v-a fi de partea dumneavoastră şi vă v-a sprijini, dar v-ați ales cu două comisii de disciplină ca să vă execute.Păi dacă aveam stat de drept acum, de la cei în drept să ia măsuri si pînă la președintele țării care trebuia sa se cutrmure de ce s-a ales de ,, țara lucrului bine făcut", aceşti indivizi cu proptele solide se apucau de treabă nu făceau comisii ca să termine un care s-a săturat ca si noi de ce se întâmplă în țara asta.Cine fură si face parte din sistem rămân cu banii si cu o condamnare cu suspendare, iar cine spune ceva sau ia atitudine, suportă consecințe.Domnule președinte vă rog nu mai consultați consilierii dumneavoastră sau sondajele ci pe tatăl dumnevoastră care am înțeles că a plecat din țară nu de bine, dumnelui ce spune, cum percepe dumnealui schimbarea de cînd sunteți dumneavoastră președinte? S-ar întoarce să locuiască aici să se trateze într-un spital în care dumneavoastră să nu aveți influență unde infractorii sa fie prinsi să recunoască că au furat și cui au mai dat banii si sa rămână cu banii, s-ar întoarce? Întreb si eu.Sper sa nu fi supărat pe cineva si să mă înşface.

Musafir

Pt. că în locul acelui om pute fi cineva drag mie sau chiar eu.As vrea să nu îți mai fie groază de spitale! Să ai încredere în Medici,asistenți, infirmiere și să ai un minim de confort,pt o vindecare mai rapidă. Să nu vii acasă cu alte infecții, bacterii etc.

Musafir

2016-07-28 14:57

Cinste ei.Ar trebui sa fie mai multi ca ea ,poate s-ar schimba ceva.

Musafir

#361 Re: ofer la muie

#4: terente maximus - ofer la muie 

Sa ne sugi pe toti care am semnat !

Musafir

Respect pentru d-na doctor. Este incredibil ceea ce se întâmplă în sistemul nostru de sănătate. Sa ne ferească Dumnezeu să ne îmbolnăvim!

Musafir

2016-07-28 14:59

Sa dispara toata mizeria care exista in acest moment !

Musafir

2016-07-28 14:59

Am semnat aceasta petie in solidaritate cu Doamna Doctor si in semn de protes fata de conditiile din spitale . Putea fi oricine in locul bolnavului care a murit , ma refer la muritorii de rand nu la bosi din sistem . Domnul ministru al sanatatii de ce se razbuna pe Doamna Doctor si nu vrea sa accepte realitatea .

Musafir

2016-07-28 15:01

Pentru ca e timpul sa nu mai furam, ci sa muncim si sa nu punem sub pres MIZERIA. ACESTOR MEDICI I-AS INTREBA DACA E CONVENABIL SA MUNCEASCA IN ASEMENEA CONDITII INSALUBRE , EI STIND ZI DE ZI IN ACESTE FOCARE. LE CONVINE? Stiu medic chirurg care a facut o hepatita luata de la bolnav, vi se pare normal sa fiti expusi decit sa reclamati mizeria si furaciunile? Pina cind domnilor?

Musafir

Pt schimbare radicala in sistemul medical si pt dreptate

Musafir

doresc sa se faca dreptate si nu consider ca doamna doctor Camelia Roiu a gresit cand a facut publice mizeriile din sistemul sanitar

Musafir

2016-07-28 15:02

Am semnat aceasta petitie deoarece Dr.Camelia Roiu a demonstat ca nu a uitat juramantul facut de dansa la absolvirea facultatii si mai presus de acesta , calitatea umana ( care din pacate este pe cale de disparitie ) de care a dat dovada .Va multumesc stimata doamna doctor .

Musafir

2016-07-28 15:03

Semnez aceasta petitie pentru ca m-am saturat sa fiu bătaie de joc în tara mea.

Musafir

2016-07-28 15:03

De oameni curajosi si cinstiti are nvoie tara ,nu de lipitori ,falsi si meschini !

Musafir

2016-07-28 15:04

Sa fie executati în piata publica TOTI cei ce atenteaza la siguranta si viata d-nei doctor.

Musafir

Domna doctor daca as putea as fi dat 1000 de semnaturi ..sper sa fie de folos.. Mult respect (Y)

Musafir

Din spiritul dreptatii.

Musafir

Putine persoane au curajul doamnei doctor

Musafir

2016-07-28 15:05

Pentru dreptate