Andreea Marin – afară din TVR!

InTheFlesh

/ #600 Nici mie nu-mi e draga, dar...

2016-07-05 17:57

Pentru toti desteptii iubitori de caini salbatici care comenteaza aici, invatati, dracu, sa scrieti, ca numai cratime lipsa sau puse aiurea si virgule intre subiect si predicat am vazut de cand va citesc otrava varsata importriva oamenilor si in favoarea haitelor. Oamenii pot sa moara mancati de caini pe strada, atata timp cat "bietele" animale de prada sunt ocrotite intr-o capitala ce se vrea europeana. Ia mergeti voi, semianalfabetilor cu drept de a va exprima public, in orice capitala civilizata si aratati-mi si mie unde ati vazut asemenea haite. N-o sa gasiti, pentru ca ei au scapat de problema, asa cum ar trebui sa scapam si noi.

O petitie pentru construirea de autostrazi sau impotriva privatizarii abuzive a industriei de stat, strategice, atat cata mai e, nu ati fi in stare sa semnati.

Injurati ca niste birjari in public, dar lesinati ca niste mironosite ca a zis printesa "cur" certandu-se cu vecinii si nestiindu-se filmata. Pai, unde e ipocrizia, in situatia asta? Intre timp, mutati-va voi cu cainii pe care-i iubiti atat de mult si lasati-ne pe noi astilalti in pace!

P.S.: Ma doare in CUR de raspunsurile analfabete. Opinia celui care nu stie sa scrie, nu conteaza.