Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #1491

2016-06-29 20:55

M-am nascut roman si tot asa am sa mor. N-am sa dau aceasta tara minunata pentru nici un alt taram,chiar daca in alta parte painea poate fi mai alba. Poate este mai alba din punct de vedere financiar, dar garantat este mult mai neagra din punct de vedere sentimental. Oriunde ai fi, acasa este doar acolo unde te-ai nascut.
Scriu aceste randuri uitandu-ma la ceea ce se intampla in Marea Britanie impotriva imigrantilor, in mod special impotriva romanilor si polonezilor, dupa acest referendum prin care GB a votat iesirea din UE.
Pana la acest vot englezii nu stiau cine sunt romanii? Nu stiau ca romanii sunt cei care le sterg la cur batranii in caminele specializate,ca tot ei sunt cei care ii ingrijesc in spitalele de urgenta, ca sunt cei care le pun sub botul ala slinos mancare in restaurante si le stau slugi la mese atunci cand beau in baruri ca niste porci? Da, tot imigrantii sunt cei care fac toate treburile murdare, pentru ca ei, poporul englez asa au fost crescut, cu slugi, cu dominioane din care si-au luat sclavii care sa-i stearga la fund, la bot si sa le ingrijeasca domeniile lor vaste cu care se laudau apoi lumii intregi.
M-am saturat sa mai fiu umilit de niste putori umflate si betivani, care inafara de ceaiul de la ora 5, care le este servit de “slugile” imigrante de cand lumea, nu sunt capabili de nimic. Fara imigranti Anglia s-ar sufoca in propriile fecale in mai putin de un an de zile, atat sunt de puturosi acest popor “regal”.
Voi?.........voi un popor de inculti ati ajuns sa scuipati in mijloacele de transport in comun imigrantii?...................voi?..........voi niste nespalati si imputiti ati ajuns sa puneti afise pe casele imigrantilor sa iasa din Uniunea Europeana? Pai deocamdata retardatilor, VOI sunteti inafara Uniunii Europene, pentru ca asta v-ati dorit, asta ati votat , dar din pacate ati facut-o precum oile proaste care intra in strunga………..in fuga dupa un magar care v-a mintit sau va dezimformat.
Da, mars afara voi din UE, pentru ca voi ca si natie si politic se pare ca ati fost o frana de mana pentru UE, niste infatuati,niste prosti care-ati crezut ca daca cantati “God save the Queen” este suficient ca lumea sa va respecte si sa se inchine.
In urma cu 4 ani cand copilul meu pleca in GB la studii si care in tot acest timp a muncit acolo, a platit taxe a respectat legile si-a contribuit si el la bunastarea acelei tari , am crezut ca a facut o alegere buna si eram mandru de faptul ca a ales Anglia pentru acest pas. In acest moment, cand vad ce se intampla in Anglia, ma revolt si spun cu tarie si indrituit, ca aceasta tara este o mizerie………………..o mizerie cu toata civilizatia ei mult trambitata, cu legile ei mult invocate si cu calmul lor britanic, care-a murit odata cu aristocratia de acum 70 de ani.
Peste tot locul sunt infractori, am vazut britanici pedofili, hoti si criminali, dar asat nu inseamna ca tot poporul englez este asa. Daca in Anglia sunt romani hoti, banditi sau cum dracu or mai fi…..sau indifferent din ce tara or fi……………sa fie bagati in puscarie si sa plateasca pentru ceea ce-a facut, dar NU MAI ASIMILATI O MANA DE JIGODII CU O INTREAGA NATIUNE………………..PENTRU DUMNEZEU.
Romania este in UE si este un stat prea plecat inca in UE. Noi nu putem pleca afara, asa cum spun putorile de englezi, cel mult noi ne mutam inauntru………pe cand voi,Anglia, sunteti deja afara.
Iar daca Romania si romanii sunt atat de abjecti, de ce printul vostru Charles si-a cumparat domenii in Romania si-si face concediile destul de des aici? De ce englezii care sunt in Romania dupa BREXIT,incep demersurile ca sa devina cetateni romani? Pentru ca probabil sunt deja romani si le place.
M-as bucura sa ajung sa va vad implorand Europa sa va reprimeasca in uniune, inainte sa muriti ca n-are cine va trata in spitale, ingriji batranii in camine si n-are cine va servi mancarea in restaurant care v-a umflat stomacul si va degradat creierul plin de grasime.
Nu putem sa avem si sa fim ca nemtii……….pentru ca am fi nemti, nu putem sa avem si sa fim ca elvetienii……..pentru ca am fi elvetieni…………si nu putem sa avem si sa fim ca englezii, pentru ca am fi englezi. Noi avem si putem ceea ce suntem………..ROMANI, pentru ca traim in Romania si suntem romani.
Sunt mandru ca sunt roman si nu mai vreau sa ascult cum niste mucosi imbecili cretinoizi,cu creierul imbacsit in grasime, fara nici o cultura in spatele lor, denigreaza un popor si dau cu piciorul , de multe ori si la propriu ,in tara mea , prin intermediul celor care sunt onesti,muncitori si care locuiesc in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.