Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Florin C

/ #1035

2016-06-29 20:10

Nu stiu daca observati faptul ca nu reprezentam nimic ca natie pentru UE darimite pt UK carora sa nu credeti ca li se preda la scoala Istoria Romanilor, NU STIU CINE SUNTEM  PT CA NICI NOI CA POPOR NU STIM CINE SUNTEM , nu ne pretuim istoria, am vandut tot ce-am avut , am distrus mandria nationala si inca se numeste POLITICA.....

UE nu e o uniune intre tari, e o alianta intre  cateva Imperii  supervizata si dirijata de SUA Imperii ce vedem e  o cearta intre fondatori, ,  prin care s-au cucerit teritorii fara razboi,s-au subjugat popoare ca in trecut pt a le fi bine altora, toate balivernele cu drepturile egale sunt pamflete,  o tara cu reprezentanta intelectuala si initiativa sau coloana vertebrala precum nu este Romania de azi ne-ar trebui.

Cum sa fii tratat egal cand te umilesti singur prin tari straine, cand te consolezi cu bataia de joc a poliicienilor stand la TV si pe Facebook ai curaj a vorbi....

Istoria se repeta, din pacate tara asta in momentul de fata nu are conducatori cu demnitate.