Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Musafir

/ #2231

2016-05-26 06:50

Mama este cea care stie cel mai bine sa ofere iubire si educatie unui copil ( exceptie acele femei care dau nastere unor copii doar pt ai abandona sau chinui din incompetenta sau nepasare care nu au nici un pic de constiinta si nici instict matern , acel instict pe care il au pana si animalele) , eu ca mama nu as putea sa imi las copilul sa plece de langa mine niciodata sub nici o forma , el este ratiunea de a trai si de a merge mai departe in viata indiferent de greutati si probleme. E adevarat ca si barbati isi iubesc copii nimic de zis , cel putin eu am avut in jurul meu cateva exemple elocvente in care iubirea paterna a fost cam pe acelasi nivel cu cea de mama insa lipseste firul acela invizibil care ne leaga pe viata de copii carora le dam nastere. Ideea e ca atata timp cat mama dovedeste atat material cat si moral ca isi poate ingriji si creste copilul nu exista motiv ca el sa fie incredintat altcuiva. statul roman trebuie sa o sprijine pe ea si pe celelalte mame aflate in aceasta situatie sa isi tina copii aproape.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...