Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "

Musafir

/ #672

2016-04-01 12:21

Asa e just, corect, onest.
Am casa, nu am credite, nu am girat pe nimeni. Lucrez in domeniul financiar-bancar si cunosc abuzuri inimaginabile ale bancilor, atat dupa executare cat si in cazurile in care s-a cerut garantia fidejusorie a mai multor membrii ai familiilor(implicit si NU EXPLICIT si asupra proprietatilor acestora din urma).
La cerere pot detalia.

Apropo, stiati ca in cazul in care familia extinsa(garanti in speta) detin mai multe proprietati, banca are dreptul sa execute oricare din acele proprietati, chiar daca proprietatile membrilor familiei nu au constituit obiectul garantiei ? Stiati ca ordinea executarii o stabileste banca, pana la INDESTULARE(e un termen juridic). Stiati ca in astfel de cazuri bancile au executat casele fratilor, parintilor imprumutatului prima data, pt ca valorau mai mult ?

Nu le-a mai placut casa luata de imprumutat si de, cea a fratelui era mai valoroasa.

Poate reuseste cineva sa-i transmita si eroului nostru- Dl. Zamfir cele scrise mai sus.

Cand spun erou nici vorba de zeflemea. Vedeti si coment 653 !!!