Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #2162

2016-03-21 10:18

Am semnat pentru ca statul, daca vinde la liber un produs, in magazine nespecializate, percepe si accize pe el, trebuie sa asigure si consumul produsului in locuri decente, nu ostracizand contribuabilul si discriminandu-l de alte categorii de consumatori de produse potential daunatoare sanatatii proprii si a altora, prin efectele lor imediate sau latente (e.g. alcool, alimente cu aditivi cancerigeni, etc). Daca nu se amendeaza legea in sensul celor prezentate, eu solicit imperios statului sa interzica si comercializarea produsului. Sa nu ajungem , prin extrapolare ca in celebra replica din The Devil's Advocate: Look but don't touch. Touch, but don't taste... adaptat la speta: buy, but don't use. Ori e potential daunator sanatatii si atunci sa se interzica si comercializarea, ca in cazul drogurilor, ori daca e liber la vanzare si se stie ca produce dependenta, sa se creeze si conditiile consumului, fara a fi discriminati fata de alti consumatori, care isi cumpara e.g. alimentele cu E-uri cancerigene si le mananca in fata copilului meu. Fair enough ?