Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Iulia

/ #1838

2016-03-20 18:06

Din pacate pentru voi toti fumatorii oripilati de aceasta lege, totul se intampla doar in caputzurile voastre! Acest viciu va controleaza doar pentru ca voi vreti asta! Sa nu mai ma gandesc si la faptul ca multi aveti salariu minimul pe economie si aproape jumatate il ardeti pe tigari!

VA SPUN EU CA SE POATE SI FARA TIGARI NON STOP IN TIMPUL UNEI IESIRI!

CREDETI K AVETI NEVOIE D TIGARI NON STOP IN TIMPUL UNEI IESIRI, DAR D FAPT SUNTETI MAI MULT DEPENDENTI DE GEST!

Atat vineri, cat si sambata seara am participat la 2 zile de nastere sarbatorite intr-un restaurant de muzica populara, respectiv unul unde nu canta muzica...TOTI FUMATORII AU MERS AFARA FARA SA LI SE PARA O CORVOADA SI AUTOMAT NICI NU SI-AU MAI SUPRASOLICITAT ORGANISMUL CU NESPE MII DE TIGARI! AU FUMAT MAXIM 5 SA ZIC, CAT PROBABIL LE CEREA CORPUL! ATAT! 

Asa k aceasta lege in definitiv poate va face un bine fortzat!

P.S. Am o ruda fumatoare casatorit cu o fumatoare recent mutati in Anglia si nici macar in casa nu mai vor sa fumeze, atat d mult le-a placut lipsa tutunului din viata lor!

Aaa, ca sa va linistesc, am si eu un viciu: DULCIURILE! Al meu nu afecteaza p cei din jur, dar sa stiti k dc d maine ar fi interzis in locurile publice, nu m-as plange atat d mult ca voi!

PRETUITI SANATATEA, NU VA BATETI JOC SINGURI DE ORGANISMELE VOASTRE SI NU MAI VA UITATI STANGA-DREAPTA LA CEILALTI VICIATI, FITI MAI BUNI PENTRU A FI MAI FERICITI!