Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #1833

2016-03-20 17:49

Pentru ca e vorba, in primul rand, de drepturile omului si cetateanului. Iar in al doilea rand, nu mi se pare corect ca legea sa atace fumatorii, ci mai corect producatorii de tigari. Daca avem dreptul sa ne cheltuim banii pe tigari, ar trebui sa avem dreptul si sa le consumam, nu? Adica ar fi corect sa interzica producerea tigarilor. Nu-mi place ipocrizia, nu-mi place importul prostiei de la americani, via Europa. Si nu-mi place ca pentru tot ce merge rau in tara asta s-au gasit drept tapi ispasitori fumatorii. Sa-mi explice si mie cei care au dat aceasta lege cum ma va ajuta asta pe mine sa-mi gasesc un loc de munca, cum va ajuta tara asta vanduta cu totul la straini, cum va ajuta asta toti oamenii bolnavi, toti oamenii care traiesc de la o zi la alta. Poate ca fumatul era un panaceu. Poate ca ne ajuta sa uitam pentru un moment nenorocirea. Poate ne simteam bine o clipa, cu prietenii. Nu mai vreau sa traiesc intr-o tara in care te costa atat de multi bani sa obtii o uitare interzisa. In care se face mult zgomot pentru nimic, pentru a masca realitatile dureroase.