SA FIM ALATURI DE PARINTELE BERINDEI DIN TOPLITA!


Musafir

/ #241

2016-02-24 07:15

Trăim momente în care zilnic suntem otrăviţi cu informaţii ale jăcmănirilor şi hoţiilor din ceea ce ne aparţine nouă , oamenii ai acestei ţări, hoţi care înlătură cu vehemenţă şi neruşinare tot ce înseamnă cinste umană, corectitudine , demnitate şi un suflet larg curat oferit sufletului nostru.
Cînd în acest noian de proastă calitate umană mai există un adevărat om ,devotat credinţei adevărate cinstite plin de har în credinţă lăsînd lăcomia şi şarlatanismul la ,,poarta bisericii'' venim şi-l nimicim ! De ce ? Pe cine ? - Pe PĂRINTELE BERINDEI . De ce ? - Pentru că prin vpcaţia total preoţească a atras oamenii Topiliţei şi nu numai , cu toată dragostea la biserică ? Pentru că a refuzat să stabilească taxe,,fără jenă'' la ori ce eveniment din viaţa de rănd al omului : cununii , botezuri , înmormîntări etc . ( refuzînd aceşti bani de multe ori de la cei fără posibilităţi ) bani ce se regăsesc în ceea ce se vede în biserică şi tot ce aparţine acestei biserici în care slujeşte . A transformat prin propria-i muncă dezordinea pe care a preluat-o, într-un ,,Rai''- totul cu rost : verdeaţă , trandafiri şi un lăcaş al bisericii care ne atrage cu mult drag şi-n care omul să-şi deschidă sufletul spre credinţa adevărată .
Darurile băneşti ale enoriaţilor se regăsesc în ceea ce se vede, nu în autoturismul vechi al preotului de peste 20 de ani , nu în construcţii personale ,nu în luxuri , nu în excursii supersonice peste hotare .
Cine-l subminează pe acest om minunat plin de demnitate ,carecter şi har , care este PREOTUL BERINDEI ?
MAI MARII BISERICII ! Ce urmăresc aceştia ? Să înceteze ! Ruşine ! Ce învăţăm din ce transmit ei ?
Preotul Berindei este sufletul nostru , al oamenilor Topliţei, nu ni-l nimiciţi !!! Îl susţinem cu toată fiinţa pe PREOTUL BERINDEI şi va rămîne preotul nostru al Bisericii din Vale-Catedrala Topliţei !!!

Mogojan Alexandrina şi Alexandru