Dreptate pentru Jack, labradorul împușcat de un orădean

Musafir

/ #470 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?...

2016-02-06 14:55

#460: .. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?... 

Domnule,

Tare ma indoiesc ca ati absolvit vreo unitate de invatamant superior, de fapt nu cred ca aveti nici macar diploma de BAC (e un examen ce se da la finalul celor 12 clase).

Vad ca mi-ati luat de bun sfatul si ati corectat cate ceva cu google insa insuficient. De punctuatie ce sa mai vorbim... Intr-adevar traim in epoca vitezei, dar sa fi prea grabit sa vorbesti sau sa scri corect inca nu prea e la moda.

Cat despre succesul pe care il pretindeti ca il aveti in cariera nu va contrazic insa compatimesc IT-ul din Romania daca il reprezentati.

Nu sunteti cursiv in idei si nici nu demonstrati ca aveti inteligenta nici macar al unui adolescent de gimnaziu (posibil cuvant mare cautati in DEX = Dictionarul Explicativ al Limbii Romane).

Ma mira faptul ca intelegeti pe alocuri raspunsurile mele si ma amuza indarjirea dumneavoastra de a-mi demonstra ca aveti succes in viata desi nu sunt interesat. Poate ar fi mai potrivit pentru timpul dumneavoastra liber un site de matrimoniale, unde o astfel de reclama probabil v-ar aduce o pitipoanca pe masura, pe care o intereseaza cate camere are apartamentul dumneavoastra din Rahova.

Intr-adevar exista o problema a cainilor maidanezi, insa poate ca v-a distras vreo manea atentia dar aici discutam de un caine de rasa, care avea un stapan si care nu a pus pe nimeni in pericol.

Va doresc sa va realizati visul cu stana si sa va luati si o casa in Berceni insa asta nu va schimba faptul ca sunteti si incult si analfabet.

"Succesuri" domnule!