România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13702

2016-01-13 21:17

Am semnat aceasta petitie,deoarece cred cu tarie in aceasta celula a unei societati civilizate care este familia si mai presus de toate sunt parintele unui copil pentru care m-as lupta cu toate fortele militare si civile mondiale,chiar si sub forma violenta daca as pati acest lucru.Imi pare nespus de rau sa vad asa ceva in anul de gratie 2016.Am fost in Norvegia pentru 5 zile in interes de serviciu.Regret nespus ca am calcat acel pamant.Tot ceea ce se intampla in acest sens cu aceasta asa zisa protectie a copilului,face sa paleasca toate faptele bune ale statului Norvegian.Aceasta tara trebuie exclusa din sistemul de valori al Comunitatii Europene,dar si cel politico-economic.La o asemenea gandire barbara ne mai miram de ''islamisti''.Nici nenorocitii aia nu-si trateaza proprii copii asa.Spun acest lucru deoarece am inteles din dezbaterile televizate din ultimele zile de la Sinteza Zilei ca inclusiv norvegienii se tem de aceasta institutie care se pare ca ar fi Divinitatea pe pamant,in Norvegia.