România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #13688

2016-01-13 21:10

Sunt trista ca romanii sunt tratati ca fiind fiinte inferioare altor natii, desi realitatea ar dovedi contrariul daca ar fi cercetata; sunt trista ca prea mult timp am stat cu capul plecat pentru a nu-l taia sabia; sunt trista ca ne-am obisnuit sa "nu ne bagam" daca nu ne afecteaza direct, sa nu luam pozitie decat pe la colturi, sa nu, sa nu, sa nu... DE CE? Imi plang tara, ai carei fii uplecat si pleaca pe meleguri straine pentru a-si castiga painea.Imi plang tara in care adevaratele valori sunt ignorate (daca nu chiar indepartate), in timp ce nulitatile dau din coate si ajung in varful piramidei. DOAMNE, CE NE MAI ASTEAPTA? Cum poti,Dumnezeul nostru sa lasi copiii departe de parinti sub niste motive pe care noi, romanii, nu le intelegem. Eu am sarutat fiecare particica a pielii copilului meu pana pe la 8-10 ani , dar i-am aplicat si pedepse ;si nu a ajuns nici homosexual, nu este nici traumatizat psihic, are studii superioare, are o familie de care suntem cu totii mandri.Sa ne lase ei, vesticii, cu valorile lor morale! Ale noastre, bazate pe experienta stramoseasca, le sunt infinit superioare.