Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #1534

2016-01-12 00:50

Am semnat aceasta petitie, si o si SUSTIN! Nicaieri, in nici o tara de pe aceasta planeta, nu este nimic PERFECT si pe gustul fiecaruia. Fiecare gandim in felul nostru. Dar in Romania sunt si multe lucruri care depasesc bunul simt al existentei: cum un parlamentar sa aiba asa salar cand o grupare de oameni s-au multumit cu un salar minim de 1250 de lei??? Vreun parlamentar are IQ-ul asa de ridicat si restul care s-au multumit cu 1250 de lei asa de scazut??? Se pare ca DA!, dar asta deoarece "acei care s-au multumit cu 1250 de lei" sunt niste oi care au mers dupa un berbec prost! Cum sa ai salar minim de 1250 de lei dar costul lunar al supravietuirii in Romania se ridica la ora actuala la 2000 lei / persoana / luna . Aia 750 lei care lipsesc pentru ca o persoana sa poata doar SUPRAVIETUI in Romania, de unde ii luam??? De la Norvegieni??? Eu ajung sa cred ca in Romania de astazi lumea de rand nici nu stie ce vrea cu adevarat, nu stie sa ceara ce trebuie, nu stie sa se faca auzita si cel mai rau lucru este ca, se pare, ca si valorile umane ale tarii s-au diminuat! In decembrie 1989, a fost o asa manipulare dar am vazut ca totusi "oile" AVEAU curaj sa se revolte... Acum, dupa o asa "modificare" a civilizatiei , nu mai au nici glas sa behaie si nici sa se revolte! Iliescu,Roman,Basescu,Iohanis etc., astia, EU unul nu am idee cu de nu au curajul sa se intrebe: cum dracu sa facem pe toti romanii care locuiesc in aceasta tara sa se simta multumiti de faptul ca traiesc in Romania, iar pe cei din afara tarii sa ii facem sa se intoarca in tara??? Pai multumirea ar veni numai de la unu ca "Vlad Tepes" la ora actuala, dar pe cale amiabila si nu ca pe timpuri... Uitati cateva idei "domnilor berbeci" care conduceti tara si care ati condus tara:
1. Un pachet de stimulari (gasiti voi bani prin cobturile alea...stiti voi...): la fiecare cuplu care dupa terminarea studiilor (liceu sau facultate) devine familie casatorita sa le oferi o locuinta (garsoniera sau apartament ) pe care sa o plateasca in timp dar nu prin credite bancare ci prin CREDITE STATALE OFERITE DE GUVERNUL TARII la o rata care sa poata sa fie platita de orice om care are un loc de munca. 2. Stimule (in bani si cele necesare) pentru cei care vor sa ajunga PROFESIONISTI intr-un anumit domeniu. 3. Modificarea programului de munca, in asa fel incat: 08:00-12 pauza 1 ora, apoi 13:00-19:30 (ptr.ca odata ce primesti ceva de la stat atunci ai bunul simt si lucreaza in plus iar din acel plus ai sa achiti creditul statal). 4. Foarte important, ALIMENTATIA: nu mai importati tot felul de produse din U.E care defapt ar putea fi produse si in tara noastra! Si prin acest lucru as cere sa se ajunga mult mai departe la treaba cu "produs in tara ta". 5. Mai baga mana la ciorap sau prin conturile alea...si mai INDUSTRIALIZEAZA PUTIN TARA ca IMPORTUL nu e asa de bun ca EXPORTUL!!! 6. Mai umblati si la JUSTITIE!!! Modelul trebuie complet SCHIMBAT! Adica la un pidaras care da cu pixul si fraudeaza cu 1 milion de euro ii dam 3 ani de puscarie, dar la unul care din vina "sistemului" fura un kg de rosii ii dam tot 3 ani de puscarie... CLASIFICAREA DIFERITA A FAPTELOR, CEL MAI BUN ESTE MODELUL ITALIAN SI SPANIOL!!! 7. Asta e cea mai importanta schimbare ptr.domnii de la "volanul tarii": NU ITI MAI ABANDONA CETATENII!! !,ca daca intr-o zi se v-or satura "oile" sa o mai ia dupa "berbec" ATUNCI AI SA VEZI CA LA JILABA,POARTA-ALBA,RAHOVA,ETC. POTI SA AJUNGI SI TU IN CAMERA CU O OAIE NEBUNA CARE O SA TE FACA SA INTELEGI CA VIATA NU DUREAZA 200 DE ANI PE TERRA SI CA GENERATIA MEA E CAM PE ULTIMA SUTA DE METRI CA SA MAI AUDA DE PENSIE...