Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

LORE

/ #37

2016-01-11 19:27

Am citit si m-am minunat..sa zic asa ...ideea este ca trebuie sa se aduca toate salariile la acelasi nivel , corespunzator grupei de incadrare....nu poti face aceeasi munca intr-o sectie si sa fii platit diferit... Sa nu mai spun si intr-o sectie UPU unde muncesti de nu mai esti om dupa 12 ore...Pana acum doi ani NU au fost aprobate aceste diferente salariale de catre managerul spitalului nostru , insa AU fost aprobate prin presiuni la nivelul Consiliului Judetean ... Toate bune... dar haideti sa facem si noi presiuni asupra celor in cauza si sa mai aprobe inca o echivalare ... cum s-a facut mereu un singur an sa mai aprobe si acum!!! Unde trebuie sa ne adresam ?? Au fost zvonuri ca acest lucru l-ar face posibil ?? Cum?? Ce trebuie sa facem?Cui trebuie sa ne adresam? Eu am absolvit Postliceala Victor Babes - Fundeni Bucuresti in 1997...Dar lucrez in provincie ! Va rog daca aflati ceva de genul sa postati aici ..Trebuie sa existe solutii ! Nu e bine sa ne purtam ca niste prost crescuti, ci sa respectam niste reguli de baza ale educatiei... Nu mai spun ca e scandalos ca una din colegele noastre sa precizeze ca ea are studii superioare  si prin asta ne este SUPERIOARA.. asa se declara..Dar asta este.. Deci haideti sa devenim cu totii SUPERIORI !!Sa facem ceva !Pentru ca profesional multi nici nu ne calca pe urme!!    ASA CA NU STIU CE SUCCES VA AVEA ACEASTA PETITIE INITIATA... HAIDETI SA SUSTINEM DAR ....ECHIVALATREA !!! NU ESTE VINA NOASTRA CA IN 97 NU AVEAM FACULTATI .... SI NICI CA IN LOCALITATILE UNDE DOMICILIEM NU EXISTA ASEMENEA FACULTATI!! DAR NU ESTE NICI CORECT CA NOI CEI CU O  ANUMITA VECHIME IN MUNCA SA FIM PLATITI MAI PROST!!