Petitie impotriva modificarii L223 Legea pensiilor militare

emanoil moraru
Musafir

/ #316

2015-12-16 09:28

Buna ziua tuturor ! Nu mai inteleg nimic... Unii din parlamentarii nostri sunt "5 pe un creier".

Dupa ultima nastrusnicie, aia cu 1,2 sau 3 caini la stana sau cu pensile suplimentare pentru EI, ce mai poate spune romanul ? Sistemul militar ne-a stors ca pe o lamaie si acum incearca sa scape de noi. Majoritatea pensionarilor militari au diabet sau alte afectiuni (cardiace, renale, etc.) si nu din cauza luxului din institutiile militare ci din cauza stresului. Unde este decenta traiului unei vieti linistite de care vorbesc oamenii politici, referindu-se la pensionarii militari ? O mare fatarnicie, oameni care ar calca pe cadavre pentru interesele lor SI ATAT. Nu vedeti ca viata demonstreaza ca, pe rand, se duc dracului la PUSCARIE, de "cinstiti" ce au fost ? Nici cand se intoneaza Imnul de Stat al Romaniei, nu au bunul simt sa se abtina de la "glume ostasesti" si zambete de aiurea, cum vreti dragi colegi sa le pese de noi ? Cunosc multe cazuri in care multi dintre pensionarii militari au murit de infarct sau comotii cerebrale, din cauza vestilor nenorocite de taiere sau micsorare a pensiilor militare, prin diverse metode financiare de tip KGB-ist, inventate de civili care ne urasc si au minti diabolice. Ei nu stiu de viata noastra active chinuita, in care munceam de nenumarate ori si cate peste 350 de ore pe luna, fara a fi platiti sau macar sa aiba bunul simt sa ne dea vreun liber... Ei nu stiu ca noi, militarii nu puteam lasa o treaba neterminata si bine facuta. Ei nu stiu ca noi am reprezentat de fapt SIGURANTA NATIONALA si nu ei, "parlamentarii". De fapt, ei sunt departe de aceste subiecte. Militarii sau fostii militari nu sunt bogati ca ei, ca sa ajunga parlamentari. Ajung foarte multi agramati, nu stiu o limba straina si cand pleaca in strainatate, in loc sa vina cu lectii de implicare pentru oamenii pe care ii "reprezinta" ori cum sa fie buni gospodari, ei se duc la shopping pentru obligatii de tot felul. De aceea nu inaintam deloc sau batem pasul pe loc.Si atunci, oameni buni, cine asteptati sa lupte pentru noi in Parlamentul Romaniei ? Ei nu au niciodata solutii, decat distructive sau sunt foarte priceputi in a eticheta, judeca sau arata cu degetul spre altii, eventual "opozanti" ai acestor rusinoase partied, asa zis politice. Sa le fie rusine !...