Votați zero bani publici pentru Catedrala Mântuirii Neamului


Musafir

/ #146

2015-11-23 20:19

Ptr.ca:
1.Banii tarii trebuiesc cheltuiti pentru lucruri pamantesti nu pe aiureli "ceresti".
2. Otto von Bismarck cand i s-a propus sa redevina cancelar (cca.1888) a pus o prima conditie < invatamantul devine laic si ramane exclusiv in responsabilitatea statului,biserica nu se amesteca sub nicio forma in invatamantul de STAT>, de retinut ca este vorba de religia REFORMATA si nu de ortodoxie care abunda de terminologie SLAVONA si ritualuri opulente medievale.
Este mult mai normal,pragmatic,firesc si constructiv sa le lasam preotilor,strict si limitat, sarcinile si preocuparile de cele ceresti iar cele pamantesti sa ramana in grija si administrarea STATULUI. Altminterea nu mai ramane decat sa se creeze un nou numar de urgente 111 (666) la care sa raspunda Patriarhia si al sau serviciu medical si de urgente!
In alta ordine de idei ; nu-i mai "discriminati"pe cei ce nu au net,dezvolatati,apelati si la alte modalitati de strange semnaturi si opinii.
Sa auzim de bine si nu uitati,suntem cu ochii pe voi dragi PALAVRA -MENTARI,dar si pe ei , mai ales ca ni s-a facut de lehamite! Un optimist.