Il vrem pe Ponta înapoi!

Musafir

/ #543

2015-11-09 11:51

Pentru-ca lucrurile s-au schimbat in bine in timpul acestei guvernari.S-au facut reparatii materiale majore in timpul guvernarii Ponta,pentru toate categoriile sociale.Sa nu ma intelegeti gresit,eu una nu m-am numarat in nici una din aceste categorii,nu am lucrat si nici nu lucrez in vre-o institutie a statului,lucrez din 1992 in privat,societate privata care nu a avut nici un contract de la stat,deci nu sunt una din beneficiarele "pomenilor electorale"cum unii dintre noi numesc ajutoarele date familiilor defavorizate,dar ma bucur când vad ca cei,care nu au avut norocul de a avea un serviciu stabil,primesc o bruma de bani,pt a-si putea creste la limita de jos ce-i drept copiii si numai ei stiu cum pot si ce fac ca sa-i poata trimite la scoala.Daca zicem ca suntem stat de drept de ce nu respectam democratia???????????????Cum noi il respectam pe domnul presedinte al tarii,ales cu peste 6 milioane de voturi,domnul prim ministru de ce nu este lasat in fruntea guvernului,este omul care dupa presedintele tarii are legitimitate,are de partea sa voturile a peste 5 milioane de romani ? Noi nu contam????????