Il vrem pe Ponta înapoi!

Musafir

/ #513

2015-11-08 08:48

Ponta este singurul care a facut ceva pentru tara, pentru oameni. Dar o buna parte dintre noi si mai ales cei din afara tarii poarta o mare vina. Au strigat tot timpul jos Ponta, jos guvernul si l-au ales pe acest Iohannis care nu ne reprezinta. Este rautacios, ranchinos si si a afirmat ori de cate ori a deschis gura ca il vrea pe Ponta plecat....pe ce motiv?????ca este plagiat si ca are dosar. Oameni buni, toti doctoranzii au copiat si s-au inspirat de pe unde au putut la lucrarile lor, asta nu era un motiv de a jigni mereu un om care cat de cat mai incerca sa faca ceva pentru oameni. In cat priveste dosarul, se vede de departe ca este o facatura . daca a gresit de ce nu l-au luat acum 10 ani. Ce a facut justitia atunci ???? a dormit? Aaaaaa ! s-a trezit acum cand a vrut Iohannis.   Iohannis nu a venit curat la Cotroceni, deci nu era el in masura sa-l judece si sa-i tot ceara demisia. Urla rautatea din el. S-a inconjurat de basisti, are si el justitia la picioare, n-a vrut sa schimbe nimic , desi promisese celor ce l-au ales......si vai de capul nostru. Daca am fost si inca vom mai fi slabi, ca sa nu zic altfel, inseamna ca ne meritam soarta. Nu ma pricep, dar nu stiu cum va putea reveni Ponta. Mi-as dori acest lucru.