Il vrem pe Ponta înapoi!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Il vrem pe Ponta înapoi!

Musafir

2015-11-07 23:39

PENTRU FAPTUL CA ESTE CEL MAI COMPETENT OM POLITIC

Musafir

2015-11-08 00:29

Haosul nu este bun , Victor Ponta trebuie sa continue ce a început.

Musafir

2015-11-08 02:18

De 25 de ani singurul care cu adevarat a facut ceva pentru tara, a fost pe nedrept inlaturat si trimis in judecata nevinovat.Se strecoara tintaru si se inghite camila .Asistam la o mare diversiune. "Ce va zic voua zic tuturor veghiati".

Musafir

2015-11-08 02:41

Am semnat ca il vreau pe Dotore Victor Hontu la puscarie, porcilor,cum sa vrei un priministru hot si mincinos, cu ce va manjit partidu, ulei, zahar , mentinerea functiei ocupate sau bani? Si nu mai stergeti mesajele care nu va convin.

Musafir

2015-11-08 04:16

Lăsați tinerii,hoților huuuu  șarlatanilor război meritam

razboi meritam

2015-11-08 04:20

Tăceți din gură șarlatanilor ,eu aș dori război asta meritam  cu toti

Musafir

2015-11-08 06:04

I;L VREM INAPOI PE PONTA. EL ESTE SINGURUL CARE A FOST ALATURI DE NOI, DE CEI MULTI DIN POPOR

Musafir

#508 Re: Re:

2015-11-08 07:03

#365: Camelia - Re:  

Subscriu! 

Musafir

2015-11-08 07:08

Un f. bun prim-ministru.

Musafir

2015-11-08 07:53

Nu are ce sa caute inapoi, sa mearga la puscarie

Musafir

2015-11-08 08:20

Pentru binele tarii.

Musafir

2015-11-08 08:32

Victor Ponta cel mai bun prim ministru Roman!

Musafir

2015-11-08 08:48

Ponta este singurul care a facut ceva pentru tara, pentru oameni. Dar o buna parte dintre noi si mai ales cei din afara tarii poarta o mare vina. Au strigat tot timpul jos Ponta, jos guvernul si l-au ales pe acest Iohannis care nu ne reprezinta. Este rautacios, ranchinos si si a afirmat ori de cate ori a deschis gura ca il vrea pe Ponta plecat....pe ce motiv?????ca este plagiat si ca are dosar. Oameni buni, toti doctoranzii au copiat si s-au inspirat de pe unde au putut la lucrarile lor, asta nu era un motiv de a jigni mereu un om care cat de cat mai incerca sa faca ceva pentru oameni. In cat priveste dosarul, se vede de departe ca este o facatura . daca a gresit de ce nu l-au luat acum 10 ani. Ce a facut justitia atunci ???? a dormit? Aaaaaa ! s-a trezit acum cand a vrut Iohannis.   Iohannis nu a venit curat la Cotroceni, deci nu era el in masura sa-l judece si sa-i tot ceara demisia. Urla rautatea din el. S-a inconjurat de basisti, are si el justitia la picioare, n-a vrut sa schimbe nimic , desi promisese celor ce l-au ales......si vai de capul nostru. Daca am fost si inca vom mai fi slabi, ca sa nu zic altfel, inseamna ca ne meritam soarta. Nu ma pricep, dar nu stiu cum va putea reveni Ponta. Mi-as dori acest lucru.

Musafir

2015-11-08 09:01

Guvernul sub conducerea Primuluiministru VICTOR PONTA,a facut lucruri bune pentru tara si poporul tarii,fara sa tina cont de cine chiar nu l-a vrut!

Musafir

2015-11-08 09:01

-Prt. ca Victot Ponta a fost cel mai bun premier si cu multi ministri tineri si profesioniati;Ptr ca in 4 ani de guvernare a indreptat raul facut Romanilor de guvernarea Basescu si PDL;ptr ca a fost Premier Roman ptr Romania ;ptr ca a achitat datoriile facute de catre fostul presedinte Traian Basescu ;ptr ca a indrazit sa renunte la imprumuturi de la mafia camatarilor Americani si UE, si ptr multe alte motive,Victor Ponta trebuie sa fie Premier in continuare.

Musafir

#516 Re:

2015-11-08 10:31

#12: -  

Pemtru ca a fost in fruntea unei institutii care a esuat grav

Musafir

2015-11-08 10:33

Eu fac parte dintre românii care nu au fost învinşi încă. Sunt sceptic că Victor Ponta s-ar mai întoarce la guvern vreodată. Oricum lupta trebuie să continue; Dacă l-am pierdut pe Victor Ponta e de datoria noastră să-l dăm jos pe Johannis. Deja se zbate ca puiul în cânepă; Nu ştie ce trebuie făcut; D-na Merkel convinsă că protejatul său e în corzi, îi va retrage susţinerea.
Mihai

#518 Re:

2015-11-08 10:53

#2: -  

Jegule , nu avem experienta dar nu suntem analfabeti  ca tine , bine ca vorbiti voi astia care votati pe o paine !M-as fi bucurat sa fi luat foc o biserica , in care sa fi fost voi toti astia libidinosi!

Musafir

2015-11-08 11:00

Pentru ca am incredere in acest om.A facut pentru tara si popor mai mult ca si orcare premier dinaintea lui.Este inteligent,are o pregarire buna si sint sigura ca daca nu i se vor pune ,,bete in roate ,,si va fi ajutat de oameni competenti va fi pe mai departe un bun premier.

Musafir

2015-11-08 12:49

Pentru ca vreau dreptate . il vreau pe Dl Ponta inapoi unde`i este locul . A vazut un mare pericol in dumnealui , pentru ca ii descoperise cu toate magariile , furturile pe care le faceau basistii cu clica lor de hoti . Sa fie bagati la puscarie si confiscarea averilor , atunci va fi dreptate, a supt poporul asta cu tot ce se poate , nu mai putem sa ii suferim , nu se mai poate ... atunci cand intrevedeam o luminita cat de mica , atunci cand incepuse sa mearga treaba cat de cat in tarisoara asta atat de zbuciumata l-au dat jos pe Dl Ponta ......RUSINE SA II FIE presedintelui(nu pot sa ii pronunt numele ) NU L-AM ALES SI NICI NU IL VOI ALEGE CAT OI TRAI ......

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-11-08 12:54

Musafir

2015-11-08 13:11

sunt de apreciat toate eforturile facute de priministru Ponta pentru remedierea nenorocirilor facute de guvernu Boc.

Musafir

2015-11-08 13:29

Un om serios cu ambitie si care se dedica semenilor.

Musafir

2015-11-08 14:57

ROMÂN ADEVĂRAT CA PONTA NU VOM MAI AVEA NICI ÎN 25 ANI... ESTE SINGURUL DUPĂ TĂRICEANU CARE A AJUTAT OMUL DE RÂND... A FĂCUT MULT BINE ŞI SPERAM SĂ FACĂ ÎN CONTINUARE....,,DAR,, NIŞTE INTERESE STRĂINE PRIN NIŞTE COPIII...ADOLESCENŢI ... TINERI ...A DISTRUS IDEALUL ROMÂNILOR ADEVĂRAŢI..PĂCAT...MARE PĂCAT...IARTĂ-I VICTORE...CĂ NU ŞTIU CE VOR...!

Musafir

2015-11-08 15:53

Lucrurile bune nu se vad. Îl apreciez pe Victor Ponta pentru eleganta cu care a abordat de fiecare data problemele apărute, acum însă am senzația ca,pe fondul unei sensibilități instalate după nenorocirea de la Colectiv, "cineva" ( eu cred ca același care l-a instalat pe Iohanis) a ordonat înlocuirea lui Ponta. Sincer,cred ca americanii îl vor pe Iohanis (are structura de sluga) ,nu pe Ponta care tine capul sus și-a apară tara.