NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Musafir

/ #462

2015-09-26 14:24

Am semnat aceasta petitie deoarece mi se pare ilogic tot ceea ce se intampla in Romania.Se spune ca "pestele de la cap se impute si de la coada se curata".Daca majoritatea romanilor cunosc aceasta zicala si inca le mai pasa de tara noastra(inca...) as dori sa facem ce ne sta in putinta tuturor si sa contribuim la trimiterea in judecata a tuturor politicienilor care au adus Romania in stadiul actual si au transformat-o intr-o tara cu conducere de tip mafiot,in care o minoritate(politicienii) pun "pumnul" in gura majoritatii(poporul)..De aceea cred ca ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea contra tuturor celor ce actioneaza impotriva intereselor economice si politice ale Romaniei si cetatenilor acesteia.Celor ce isi vand sufletul paganilor(musulmanilor) ar trebui sa fie judecati dupa legea lui Vlad Tepes si postati in fata ambasadei "cumparatorului"...Daca esti roman,daca esti patriot nu poti fi acord cu continuarea acestei politici de distrugere a Romaniei si desfiintarea neamului romanesc.Referitor la pensia derizorie a acestor batrani care au muncit din greu si au trait multe neajunsuri de-a lungul vietii pentru ca 'Ceausescu "sa poata afirma in 1989 ca nu avem datorii fata de nici o tara,banca sau organizatie de orice tip din lume, cred ca prin recuperarea prejudiciului adus Romaniei de catre toata mafia politica am putea sa le usuram si imbucura traiul acestor batrani care sunt adevaratii patrioti ai romanilor.Nu le-au ramas multi ani de trait,asa ca ar trebui sa facem ceva pentru a le reda demnitatea acestor oameni si a le readuce zambetul pe buze.Credeti-ma ca acesti oameni sunt onesti si se multumesc cu foarte putin.Ma rog pentru ei ca sa ajunga sa traiasca si vremuri mai bune.Amin !