Bugetarii spun NU pauzei de prânz

Musafir

/ #74

2015-09-15 10:30

Cred ca ar trebui sa se tina cont si de programul scolilor si al gradinitelor, care au program de dupa-amiaza pana la ora 18:00 maxim. La scoala fetitei mele se inchide sala unde sunt supravegheati pana la ora 18:00. Daca eu plec de aici la ora 18:00, ce face copilul, mai ramane in curtea scolii inca trei sferturi de ora, indiferent daca ploua sau ninge? Si pana la ce ora facem lectiile, daca ajungem acasa atat de tarziu? La scoala completam chestionare privind numarul de ore pe care le petrecem cu copilul. Mai exista protectia familiei sau sunt doar niste vorbe in vant? Unii dintre noi suntem parinti care ne crestem singuri copilul si incercam sa ii asiguram o educatie corespunzatoare, pentru a da societatii niste oameni de calitate. Daca suntem plecati pana tarziu seara, dincolo de faptul ca suntem pusi in situatii dificile (unii nu avem cu cine lasa copilul, nu ne permitem sa platim pe cineva sa il supravegheze), ce fel de educatie vor primi acesti copii cu parintii absenti de acasa?