România spune „NU!” islamizării

Musafir

/ #56

2015-09-13 15:32

in tara noastra sunt destui oameni tineri agresivi care vorbesc si pe internet foarte agresivi avem noi in tara nevoie de mai multa frica ?eu una nu am nepotii care vreau aici sa isi faca scoala in siguranta si liniste am o nepotica care vreau sa traiasca in libertate ...totii ar trebui sa ne gindim la asta nimeni nu ne va ajuta daca vom fi atacati in tara de cei pe care ii tinem aproape de noi .Germania UE ar trebui sa se gindeasca ca se stie ca suntem destul de saraci pentru a ne impune si acest numar de emigrantii .Ai nostri au plecat la munca datorita saraciei ei credeti ca vor muci pentru un salar de 700 roni ?cit ia un muncitor in mana ne este mila de totii dar mai mila ne este de ai nostri ,UE vrea sa inlocuim barbatii plecatii,sau femeile plecate la munca ?nu putem sa riscam libertatea noastra pe care nu ne este garantata de UE pentru copiii nostri nepotii si suntem prea saraci pentru a fi ospitalierii cu musafiri ...stitii ca in zona unde locuiesc oamenii renunta la curent electric ,apa potabila pentru ca nu au cu ce sa o plateasca?stitii ca sunt cautatorii in gunoaie mai mult decit sunt centrele de gunoi,si multe altele deci un nu mare pentru musafiri cu forta ...vrem pace si liniste .As intreba ne garanteaza cei ce dau doar ordine si asi dau cu parerea ca vom fi in siguranta ....au plecat tinerii ,barbatii si stiu ca suntem fara aparare?....mi de scuze si multumesc daca se ia in considerare si dorinta noastra ,desi nu cred ca ne ia cineva in seama