André Rieu - cetatean de onoare al Bucurestiului

Musafir

/ #710

2015-08-27 09:30

Am privit cu lacrimi de bucurie acel material publicat de ANTENA 3 in care dl ANDRE RIEU a promovat una dintre valorile Romaniei am ramas profund emotionata .Este un act de respect si bun simt din partea domnului Andre Rieu caruia ii multumesc din suflet este dem de cetatean de onoare al Romaniei nu numai al Bucurestiului .multa stima si respect pentru asemenea oameni si pentru dv cei de la ANTENA 3 care ne aratati adevarul sa va dea Dumnezeu o cariera lunga sa fiti alaturi de noi poate dv impreuna cu cetatenii care mai au respect si moralitate vom putea in viitorul apropiat sa mai desteptam aceasta tara .Sunt extrem de revoltata de clasa politica din romania in frunte cu dl Presedinte daca mai reprezinta aceasta tara ,ca trebuie sa vina oameni din exterior cu suflet nobil si care stiu sa respecte adevaratele valori si sa le promoveze in timp ce ai nostri dragi alesi respecta nonvalorile ,promoveaza o imagine a unei Romanii gen colonie ,spaga ,imbogatirea ilegala si alte astfel de lucruri care ne denigreaza peste tot in lume .Suntem o tara frumoasa ,mai avem valori interne care pot sa ne faca stima dar din pacate nu intereseaza pe acesti domni rusine lor . Cu multa stima si respect multumesc dl Andre Rieu multumesc Antena 3