Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #15076

2015-07-21 09:24

As putea comenta la nesfarsit "fapta eroica" a toromacilor care au savarsit crima, ma lasa fără cuvinte si atitudinea părinților si a tuturor celora care le susțin acțiunea bestiilor... Fetița nu are nuci o vina si cred ca a sosit momentul ca si femeele sa fie tratate la același nivel ca si bărbații... MASS MEDIA româna sa bată clopotele cât mai tare in apărarea fetiței ca sa "acopere bătaia "clopotelor bisericii pe care o "frecventează" acește bestii , pentru ca cred ca frecventează o secta de satanisti.... Lasa, sa nu mai speculeze si cu faptul ca frecventează o biserica crestina, pentru ca au interpretat greșit sf. Scripturi...
Îmi pare foarte rau pentru fetița... Ii doresc din suflet mult curaj sa țină piept situației de mizerie in care sa regăsit fără voia ei... Si sper sa găsească suportul moral( in tot satul si chiar in întreaga tara,pentru ca ne privește pe toți, de la mic la mare) sa depaseacsa acest cosmar.... Domnul sa o insotiasca si s-o ajute..
.Sper ca Justiția româna sași faca datoria cinstit, nu putem permite ca acesta crima sa nu fie pedepsit... Trebuie sa fie un semnal si o pedeapsa exemplara,pentru ca orice "bărbat curajos" sa se gândească la urmări si sa le treacă pofta...cred ca pedeapsa pentru violatori cât si pentru pedigili este castrarea si "casarea" pentru o perioada prin pușcăriile țării si cu afșarea publica a cauzei lor....
Sa speram ca justiția nu va abandona fetița ...