Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #6425

2015-07-20 11:41

Buna, sant tatal a trei baieti si nu cred ca mi-as dori sa creasca intr-un asemenea mediu, asemenea tara, care incurajaza violul. Ma straduiesc ca tata sa dau o educatie buna, sanatoasa, morala cu frica de DUMNEZEU si ma rog ca Bunul DUMNEZEU sa completeze ceea ce nu pot si nu stiu eu; in societatea noastra corupta, decazuta, degradata e tot mai greu. DUMNEZEU sa ne dea intelepciune si putere sa-I fim placuti LUI si astfel sa ne educam si copiii, "Cui ii lipseste intelepciunea s-o ceara de la DUMNEZEU, care da tuturor cu mana larga"(Iacov.cap.1vs.). Nu stiu nici numele tinerei, nici daca v-a citi vreodata aceasta postare , dar vreau sa stii un singur lucru: solutia si raspunsul la toata durerea ta, la toate problemele tale, la nedreptatea care ti s-a facut, la tot .....raspunsul e unul singur: DUMNEZEU. DUMNEZEU sa te mangaie, sa te ridice, sa-ti dea putere sa mergi mai departe, sa te conduca la EL . Cu cat mai mult vezi rautatea oamenilor si faptul ca oamenii te dezamagesc, cu atat mai mult trebuie sa te apropii si sa te increzi in DUMNEZEU, EL nu te va dezamagi niciodata. P>S>Ai toata afectiunea mea, sa stii ca suntem alaturi de tine ca si familie si ne rugam pt. tine.