Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

2015-07-20 11:35

Este infernal nu doar faptul in sine, ci si atitudinea celor care le iau apararea acelor gunoaie. Nu-mi vine sa cred ca exista o astfel de subspecie umana!!!!! Chiar si din partea mamelor m-as astepta la smerenie, rusine si crunta dezamagire pentru rezultatul monstruos al educatiei pe care le-au dat-o progeniturilor lor. SA VA FIE RUSINE tuturor celor care aveti tupeul nemasurat de a exprima vreo vorba in apararea acelor nenorociti!!!!!

un tata de fata

Faptul ca au fost 2 baieti si au mai chemat inca 5 ar trebui sa spuna ceva.au planuit treaba asta si acum trebuie sa plateasca cu varf si indesat.daca as fi tatal acelei fete,nu stiu cum i.as prinde pe violatori si le.as reteza pula la toti.chit ca fac parnaie pt asta.dar asa cum biata fata a fost pangarita pe viata asa si boii aia sa ramana castrati pe viata.

Musafir

AM SEMNAT,PENTRU CA ASEMENEA INDIVIZI,TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU CE AU FACUT.TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU CA I-AU FURAT TINERETEA,I-AU FURAT DREPTUL DE-A TRAI. ASTIA ,ANIMALELE ASTEA NU MERITA NICI MACAR SA MAI TRAIASCA !!! INCHISOAREA ESTE PREA PUTIN PENTRU EI

Musafir

Pentru ca NU este NU!

Musafir

#6405 Re:

#884: -  

Pentru ca si o femeie are drepturi!

Musafir

Merita pedeapsa maxima. Este vorba de un viol in grup. Faptasii au fost copnstienti de ceea ce fac. Nu merita nici o clementa si este foarte clar dosarul. De ce se taraganeaza pedepsirea lot?? Pana la judecare pot sa violeze din nou. Cei care ii apara pe violatori pot avea fete care sa pateasca la fel sau chiar mai rau.

Musafir

Am semnat aceasta petitie pentru ca vreau sa se faca dreptate si acesti „baieti” ,desi nu merita sa le spun asa, trebuia sa ajunga unde le este locul, la inchisoare , ca pe viitor sa nu se mai intample asa ceva !

Musafir

acei violatori vor fi asteptati cu drag de viitorii colegi de celula ca sa le arate cum i-a satisfacut acea fata

Musafir

2015-07-20 11:36

Este inadmisibil sa ne consideram o tara civilizata si sa accepta si sa trecem cu vederea la Asa atrocitate..trebuie sa Fie pedepsiti farà posibilitatea unui recurs
Dascalu Hajnalka
Musafir

Nu pot decat sa ma ingrozesc .Eu am invatat ca ,, o femeie nu se loveste nici macar cu o floare ".Dar buna parte din vina o poarta parintii de teapa doamnei(desi mu merita titulatura)Burada.Probabil asta au vazut acasa , probabil asa se comporta tata cu mama iar mamei ii place, deci e ceva normal . Acolo unde este respect si educatie in familie nu se intampla asa ceva.Iar satenii care sustin ca aceste brute defapt sunt cuminti ca niste fete , ca sunt credinciosi si merg la biserica ori sunt imbecili ori le e teama si lor.Sunt curioasa cati dintre ei se bucura ca scapa de vecini astia si cati parinti cu fete au dormit mai linistiti stiind ca au fost dupa gratii.Iar acum!?Paziti-va copilele caci bestiile s-au intors.Dar fiti siguri ca nu dureaza mult si v-or cersi ei mila prin penitenciare de la altii mai mari si mai rai decat ei...speram ca degeaba.
Iar tie fetita iti multumim pentru curaj , capul sus pentru ca ai motive: ai ingenungheat 7 nemernici odata si in acelas timp gandeste ca ai salvat de la aceeasi soarta alte fete care nu au sa mai dea nasul cu monstrii astia.

Musafir

Merita inchisoare pe viata! Sa fie toti un exemplu pt. toti golanii!
"Omu cu sapunu la dush"

#6412 Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

2015-07-20 11:37

Ii vrem pe toti 7 la noi la Poarta Alba... Prospatura... Abia ii asteptam...

Ce-o sa le placa... Dati-le macar o luna cu executare... Nu-i batem, nu-i chinuim... o sa le placa...

"Omu' care-ti da sapunu' la dush"

Enjoy la greu!

Musafir

Am speranta ca aceste brute vor fi inchise pe viata. Iar judecatorii si procurorii de caz...ma intreb cum mai pot privi oamenii pe strada ? Fiecare isi va primi rasplata...mai devreme sau mai tarziu !!!
romica

Cum sa le fie rusine daca si ei au fost procreati din bataie+bautura+viol!! Au in genetica asa ceva.

Musafir

Oare chiar trebuie sa ne spunem parerile pe retelele de socializare atunci cand este vorba de un viol...UNDE E LEGEA??? De ce incurajati asa ceva.7 golani in libertate...la parnaie cu ei cat mai repede.

Musafir

Sa se faca dreptate cu legi mai aspre

Musafir

2015-07-20 11:38

Vreau ca cei 7 vinovati sa plateasca pt fapta lor. Dupa ce că au abuzat fizic de saraca fata isi bat joc si o abuzează și psihic spunand ca e vina ei. Doamne cat tupeu pe ei si pe părinții lor.

Musafir

In 2015 descoperim cum judeca justitia din Romania si ne minunam. Daca ne scandalizam pe fb, bravo noua, ne neritam soarta. In secunda doi tot satul , judetul si toata tara trebuia sa fie in strada si sa ceara dreptate. Nu e nimeni in strada si stiti de ce? Ca doar ne prefacem, nu ne pasa cu adevarat.

Musafir

pentru astfel de fapta nu exista justificare ,scuza,etc ,fata nu este vinovata ,ei trebuie sa plateasca ,nu merita nici o sansa ,sunt pericole reale ,trebuie inchisi ,legea este lege,cei care i-au lasat liberi sa se gandeasca daca ar fi fost in locul ei mama,sora ,sotia ,fiica lor

Musafir

Cei 7 violatori prezinta un pericol public si trebuie arestati de graba si pedepsiti exemplar, sa fie un exemplu si pentru altii care doar s-ar gandi la asemenea fapta. Lasati in libertate ei vor recidiva, vazand ca nu sunt pedepsiti, iar fiecare intalnire cu victima reprezinta o trauma in plus pentru aceasta

Musafir

2015-07-20 11:39

Meriata sa stea la inchisoare cel putin 25 de ani pt ce au facut. Legile noastre sunt foarte prost facute, acesti violatori ar trebui incadrati la crima .

Musafir

2015-07-20 11:40

Am semnat sa se faca dreptate.si ca judecatori nostri sa deschida ochii!!!!!!! Daca nu vor face dreptate sper sa ne adunam cu toti si sa facem noi dreptate....sa iesim in strada sa nu ne lasam pana cand gunoaiele alea nu intra in puscarie sa si primeasca pedeapsa cuvenita!!!!!!!

Musafir

FIICA MEA A FOST VIOLATA.la 14 ani intr-o tabara, anul trecutsi stiu ce ar merita acesti nemernici.Aveti dreptate sa fiti revoltati dar asa sunt legile.In cazul nostru sunt 3 victime RAMASEin dosar1579/338/2014 JUD ZARNESTI,iar inculpatul este liber

Musafir

in primul rand, violul, mi se pare o fapta plina de barbarie, in al dolilea rand sunt mama si de fata si de baiat si nu as fi suportat sub nici o forma sa i se intample asa ceva fiicei mele,dar nici nu as fi fost"mandra" ca fiul meu sa fie un violator! mai cred ca
instanta care i-a eliberat pe acei monstri, sa fie mai....verificata!

Musafir

2015-07-20 11:41

Buna, sant tatal a trei baieti si nu cred ca mi-as dori sa creasca intr-un asemenea mediu, asemenea tara, care incurajaza violul. Ma straduiesc ca tata sa dau o educatie buna, sanatoasa, morala cu frica de DUMNEZEU si ma rog ca Bunul DUMNEZEU sa completeze ceea ce nu pot si nu stiu eu; in societatea noastra corupta, decazuta, degradata e tot mai greu. DUMNEZEU sa ne dea intelepciune si putere sa-I fim placuti LUI si astfel sa ne educam si copiii, "Cui ii lipseste intelepciunea s-o ceara de la DUMNEZEU, care da tuturor cu mana larga"(Iacov.cap.1vs.). Nu stiu nici numele tinerei, nici daca v-a citi vreodata aceasta postare , dar vreau sa stii un singur lucru: solutia si raspunsul la toata durerea ta, la toate problemele tale, la nedreptatea care ti s-a facut, la tot .....raspunsul e unul singur: DUMNEZEU. DUMNEZEU sa te mangaie, sa te ridice, sa-ti dea putere sa mergi mai departe, sa te conduca la EL . Cu cat mai mult vezi rautatea oamenilor si faptul ca oamenii te dezamagesc, cu atat mai mult trebuie sa te apropii si sa te increzi in DUMNEZEU, EL nu te va dezamagi niciodata. P>S>Ai toata afectiunea mea, sa stii ca suntem alaturi de tine ca si familie si ne rugam pt. tine.