Vrem Rejudecarea Procesului Nedrept România contra Dan Diaconescu

VALYa

/ #396

2015-06-21 20:50

Unde sunteti oameni buni?Cand era Dan la tv se strangeau repede 2000000 de semnaturi,acum daca ne gasim 1000,si jumatate nu si  dau numele,nu au curajul raspunderii.Cine o sa rejudece procesul,tot aceeasi judecatori.Ei rasufla usurati ca au reusit sa inchida OTV ul ,i au inchis gura lui Dan,mare atentie sa nu pateasca ceva pe acolo.Crede ti ca v or aproba aceasta petitie ,cu toate semnaturile noastre.Nu exista rezolvare pentru Romania decat inlaturarea celor care de 25 de ani conduc aceasta tara si cei care vin sa aplice corect cele 100 de puncte din programul lui Dan,dar cine .Acum lucrez afara,si am ramas placut surprins de onestitatea oamenilor,la general,ceea ce nu gasesti in Romania.80 la suta din pensionari au votat 25 de ani PSD si trei trandafiri pentru ca ,,Iliescu le a dat pensie,,si ce s a ales de tara asta.Vor sa readuca stagiul militar,copilul meu pe cine sa apere,pe hotii astia,imi iau si copilul afara.Dan este un om mic la stat dar mare la sfat,este un conducator,dar nu are pe cine sa conduca .I am vazut expresia fetei cand vorbea de mineri dupa ultimele alegeri,cind le explica variantele de a deschide minele inchise de PSD si PNL.Si ei ceau facut?Au votat PSD si PNL.Am vazut un om dezamagit total,si se uita la cele 2000000 de semnaturi.Unde sunteti oameni buni?