Cerem pedeapsa cu moartea pentru INALTA TRADARE!!

Musafir

/ #236

2015-05-31 08:58

Multi is doresc dreptatea si cer pedepse cu moartea DAR se uita ca din motive ne cunoscute noua NUI exclus ca si noi sa gresim cu voia sau fara de voia noastra CUM sunt un om care nu ma separ de societatea in care traesc cu bune sau rele putina inteligenta nu strica cand dam un verdict ACUM sau mai Tarziu Primim o groapa rece de unde nu vom mai esi IN viata am intalnit multi oameni turmentati gata sa ucida DAR cu blandete si Inteligenta leam luat cutitul din mainile criminale AU plans si siau cerut ertare DECI frate cand cineva comite o crima este determinat so faca NU ma laud nus profet dar in cei 75 ani de viata am folosit metoda Stai omule sa vorbim poate te ajut eu POVESTE 2 baieti adolescenti aveau o singura prietena IA inconstienta le facea avansuri la ambi EI bine unul a luat cutitul de pe masa festiva Si cu repezicune a zis va tai pe ambi EU acolo AM incercat impaciuirea Cu calm bolnav lam rugat sa mergem in alta camera sa discutam fara ai cere sa arunce cutitul LAM intrebat de ce vrei crima CU un semna fara teama si rusine MIA aratat SPRE pantaloni umflati in fata IAM zis nu cred EL cu miscare mecanica sia desfacut pantalonul LAM rugat sa se masturbeze in fata mea a facuto A renuntat la cutit Si finalul SA sarutat cu al 2 lea baiat iar ia A plecat rusinata A trecut timpul Si o intalnire spontana CEI 2 era veseli ca se casatorise facusa nunti dar cu alte fete cinstite AM intrebat undei Prietena AU zis in COR este plecata in Grecia la un Bordel de prestari servici sexuale/