Manifest pentru o televiziune fara mizerii

andrei

/ #304 Televiziunea romana promoveaza prostia

2015-04-23 18:47

Sunt sătul de mizeriile de la televizor si sunt destul de deștept ca să-mi dau seama de măgăriile pe care le fac pentru a atrage audienta si ma deranjeaza ca foarte multi se uita crezand tot ce spun si fac nenorocitii astia. Un copil care schimba canalele oprindu-se pe la.emisiuni precum acces direct si maruta poate sa înțeleagă un singur lucru. Hai sa ma las de scoala, uite prostii si pitipoancele fara pic de educație si bun simț ce bine o duc. Imi este scarba când se intampla sa mai prind astfel de mizerii la care asist fara sa vreau uneori la televizoarele altora de specimene precum maruta kapatos loredana chivu edi.mexicanu si altii ca ei. Ma deranjeaza foarte tare cand acești oameni precum maruta aduc tot felul de specimene pe care le fac sa se certe in timp ce încearcă sa lase impresia audientei ca ei defapt incearca sa ii impace și-mi vine să-mi fac cruce cu picioarele cand vad ca sunt foarte multi care se uita cu interes si chiar pun botul la ce se intampla. Nu pot sa promovez prostia si nu pot să-mi dau seama de ce anumite persoane se uita la astfel de mizerii. 

Vreau sa va spun ca înainte obișnuiam sa ma mai uit la televizor, dar timp de vreo 3 ani am renunțat complet la el, de un an ma uit iar dar ma uit la canale gen hbo si digi film si asta in lipsa de ocupatie sau cand vreau sa ma culc. Altfel tot ce ma intereseaza gasesc pe net. Televiziunea romaneasca este o mare mizerie si faptul ca a ajuns asa departe arata nivelul tarii noastre lipsa de educatie si bun simt.