Cerem pedeapsa cu moartea pentru INALTA TRADARE!!

Musafir

/ #189

2015-04-19 15:42

Am semnat această Petiție din dragoste pentru pământul pe care m-am născut și pentru poporul în care m-am născut și pe care, pe cât îl văd de PROSTIT de HOȚI și de PERVERȘI, ...pe atât ÎL IUBESC mai mult!
Am depus 5 JURĂMINTE că îmi dau sângele și viața pentru ȚARA pe care mi-au VÂNDUT-O HOȚII din PARLAMENT, din GUVERN și din PREȘEDINȚIE (care au vândut fabricile, uzinele, pădurile și flota comercială a României - a patra din lume), ...și am rămas fără SĂNĂTATE, fără MOȘTENIRI, și cu doi copii fără loc de muncă (unul cu licență)! ...plătesc în schimb TAXE și IMPOZITE pe tot ce dețin fără niciun drept (nu Titluri de proprietate, nu drept de proprietate), ...în timp ce PARLAMENTARI, MINIȘTRI, PRIM MINIȘTRI și PREȘEDINȚI ai României mi-AU TRĂDAT ȚARA și NEAMUL pentru neamurile, slugile și amantele lor, trăgându-și banii publici și pe cei împrumutați la FMI (în numele poporului) pentru a-i pune pe numele lor în băncile străine și pentru ai investi în afacerile și proprietățile lor pe meleaguri străine.