Abuzurile împotriva lui MIRCEA DIACONU trebuie pedepsite

Musafir

/ #801

2014-04-14 05:51

Acest individ din specia umană(nu găsesc un alt apelativ care să i se potrivească) nu este singurul care ar trebui demis; am ajuns să ne fie teamă să ne manifestăm ca cetăţeni liberi, am ajuns să privim instituţiile statului şi organele lui ca pe instituţii mult mai active în sensul rău şi mai represive ca înainte de 1989.Regret că le-am dat prilejul să ne mutileze sufletele, să ne siluească voinţele şi conştiinţele şi că mulţi dintre noi s-au vândut pentru mai mulţi sau mai puţini "arginţi". Noi i-am urcat în funcţii pe cei care ne jignesc, ne ameninţă, ne sfidează, noi ar fi trebuit să avem tăria să îi coborâm de pe "jilţuri", dar n-am făcut-o...Acum să avem grijă pe cine vom urca...nu mai doresc un preşedinte ameninţător, cu invective, degete întinse spre noi şi alţii, cu discurs agresiv, doresc normalitate, nonbeligeranţă şi reprezentanţi sănătoşi şi echilibraţi psihic. Chiar cerem atât de mult? DOMNUL DIACONU ne-a reprezentat minunat dorinţa de normalitate şi sperăm să o poată face din nou, fiecare ne regăsim în persoana domniei sale; a fost minunat şi sperăm să nu rămână singular.Felicitări şi mulţumiri pentru tot "ANTENELOR" ne-aţi făcut fericiţi în multe zile, dar mai ales într-o noapte când aţi strălucit încă o dată departe de casă.