Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Musafir

/ #679

2014-04-09 03:39

Astept cu nerăbdare sa vad ce se mai întâmpla si azi,sper sa vina ordonanța cea mult Așteptată de noi toți care suntem fierți si calcati in picioare in cel mai josnic mod! Sper sa mai existe putina dreptate in aceasta tara! Cat despre CCR cand a trecut acest articol de lege prin mana lor ,prima oară a fost constitutional ,acum nu mai este ......rusine ,in ce tara trăim si cum suntem tratati !
Avem examene in spate naționale date ,nu ne titularizat pe oki Frumoși......daca era asa poate eram de mult titulari ....dar tocmai pentru ca suntem oameni care am obținut aceste note pe puteri proprii si am rămas cu statutul de suplinitor din lipsa de posturi si ca nu suntem noi cei pilosi......rusineeee . Sper ca in al 12 ceas acest minister al Învățămîntului sa ia atitudine . Sa ne ajute D -zeu ,ca el e mare si puternic! Si rusine colegilor care vb urat,nu stiu ce inseamna probabil ,stres ,veri pierdute si sa mergi sa bati la toate usile an de an si sa te plimbe de colo colo ,sa nu fii băgat in seamănă parca ai fi " ciumat " datorită acestui statut de " suplinitor" . Noi nu suntem oamenii inspectoratelor ,nu suntem luați in seamănă ,ma intreb ai cui suntem .? Nu exista pic de respect ?Muncim cot la cot cu un titular si suntem trecuți prin examene an de an .....degeaba !