Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

maryroxy

/ #575

2014-04-08 04:08

astazi ,desi trebuie sa merg la scoala pentru activitate,o sa fac rost de telefoanele de la sindicate,la nivel de tara.Sunt dezamagita de sindicate,dar daca voi vreti numere,veti avea.Cu tel la minister o sa dau,dar e aceeasi poveste.Va sugerez ca macar noi cei din Bucuresti sa facem ceva!Intotdeauna Bucurestiul a fost ultimul la actiuni sindicale!
Ma gandesc sa abordez Antena 3 si poate si Realitatea.Astazi merg sa ma inscriu in audienta la ministru,daca am fi mai multi am avea sanse.Audientele se tin in minister,inscrierea se face cu buletinul la serviciul registratura pe Str.Spiru Haret,unde esti intrebat si de problema sa scrie in dreptul numelui tau.Asta cred ca e o solutie mai palpabila.Daca imi va face programare peste nu stiu cat timp,e o cauza pierduta.Daca am fi multi,macar 50 din Bucuresti,se sperie si ne primesc pe loc.De aceea va rog,insistent sa incercam mai multi.Eu cunosc inca 3 persoane in aceeasi situatie si ei vor veni cu mine.Vom vedea.REPET:E BINE SA FIM MULTI,nu 3!De regula,individual sau 2-3 nici macar nu te primeste ministrul ci un secretar de stat si nici nu poti comenta.Altceva e cand nu mai au ce face si trebuie sa te primeasca si sa dea un raspuns!Voi incerca si revin sa va spun.Pentru petitie ne trebuie cel putin 1000 semnaturi sa ne ia in seama tv.Nu e corect sa nu fim uniti,macar uniti de aceeasi situatie!De ce nu vreti sa mergem toti sa-i fortam sa nu ne discrimeneze ,pe noi fata de cei de pana acum?