SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

Musafir

/ #9

2014-03-20 09:17

Nu,deoarece a fost demis de 7,4 milioane de romani, conform datelor recensamantului din 2011 a fost demis cu peste 60% dintre cei care au votat. Este presedintele Curtii Constitutionale, nu al celor ce nu l-au mai vrut in furuntea statului. Nu , pentru ca prin masurile luate si impuse de el, pe noi, cei mai multi ne-a saracit iar acolitii lui s-au imbogatit. Nu, pentru ca a inchis scoli, spitale,si in urma masurilor impuse de el, au murit multi oameni. Nu pentru ca bugetul tarii, la venituri, prevedea incasari din pensiilor celor care ,,ieseau pe cale naturala din sistem,, iar prin masurile de austeritate impuse de aceasta persoana a ajutat la iesirea din sistem pe cale naturala a multor pensionar. nu pentru ca, din punctul meu de vfedere, nu iubeste acest popor, nu a facut nimic bun pentru romanii saraciti din ce in ce mai mult ci s-a preocupat doar de buna-starea familiei sale, a acolitilor sai in stil machiavelic. Sunt pensionara, nu sunt membra a niciunui partid politic si asa vad eu lucrurile. Poate gresesc, dar deocamdata asta este convingerea mea.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...