MĂRIŢI ALOCAŢIILE COPIILOR!

Ana

/ #363

2014-03-09 22:59

Am semnat petitia desi nu consider majorarea alocatiei un ajutor real dat parintilor in educarea copiilor. Sincer, decat sa primesc 20 lei , mai bine ar subventiona biletele de intrare la teatrul pentru copii ( si pt.parinti, ca doar nu o sa las copil de 5 ani singur in sala de teatru!), ar sustine cluburile sportive, centrele gen Palatul Copiilor ( pe vremea mea se numeau Casa Pionierilor si Soimilor Patriei... or mai exista astfel de forme de invatatmant?). Nu de alta, dar de majorarea aceasta beneficiaza persoane care nu investesc nimic in copiii lor, deci nici in viitorul tarii acesteia. am vazut un reportaj la PROTv in care se vorbea despre sate intregi de romi care traiesc din ajutoare sociale - deci si din alocatiile copiilor. Sume enorme ( 50.000 lei/ LUNA- comunitati cu aproximativ 1500 suflete, din care doua treimi erau copii ce traiau la limita subzistentei)care se duceau, efectiv, pe apa Sambetii pt.ca oamenii aceia oricum, din lipsa educatiei, traiau ca niste animale, iar copii lor ( care vor ramane needucati si necivilizati) vor fi o povara grea pentru copiii nostri. Nu ma judecati prea aspru, mi-as dori si eu sa primesc 3-400 de euro pentru copilul meu dar eu as investi banii in el. Altii nu ar face acelasi lucru...si nu sunt de acord ca banii mei( pt.ca banii de alocatii sunt banii mei, banii vostri, ai celor ce platiti taxe la stat) sa fie irositi pe tigari, mancare... As vrea ca generatiile viitoare sa fie educate, civilizate, sa respecte omul si societatea in care traiesc.