Gratiere pentru Gica Popescu

Musafir

/ #1154

2014-03-07 02:24

Sunt pentru justitie dar aici sa depasit. Nici in Canada nu facea puscarie unul ca el. Faptul ca daduse o parte inapoi era ok. Numai daca refuza si restul de plata atunci da, facea puscarie. Pana la urma este mai important prejudiciul pentru stat. Mai mult o parte din cei opt nu vor mai aduce benificii statului punandu-i la puscarie. Mihai Stoica, Fratii Becali, Borcea, Copos mai aducea beneficii Romaniei. Eu in locul lor acum mi-as luat tot din Ro si as pleca. Sa fure politicienii ca ei au imunitate. Este bine ca sa inceput cu dreptate si justie dar sa exagerat. Numai criminalii, violatorii, talharii, batausii ar trebui sa stea la puscarie. Lor li se pot lua banii si cu asta basta. Tot ar suferii dar asta ar fi problema lor ca nu ia facut cum trebuie. Cred ca in spatele judecatoarelor este cineva. Cunosc ce este in casa lor(in general) si stiu ca in Ro este inca influenta. Nu se poate schimba poporul in 24 ani. Va trebui sa treaca inca 50 ca sa se vada ceva. Eu mi-am retras copilul de mic din acesta tara ca sa aiba alta viata. Si am reusit. "Eu am pierdut" vb lui Chirila dar macar el nu mai are in mentalitate cuvinte ca tranzitie, comunist, spaga, etc. God bless Roumania !