Dorim vot prin corespondenta pentru românii din Diaspora

Vlad Tepes
Musafir

/ #107

2014-01-15 20:51

Am plecat din Romania in 2002, in ideea unei scurte escapade Europene.M-am mintit singur timp de 12 ani referitor la ziua in care ma voi intoarce acasa.In toti acesti ani, am tot sperat ca ceva se v-a schimba in bine in Romania dar se pare ca turnura e deja intr-o directie gresita.Uneori imi reprosej de ce am plecat....poate puteam schimba ceva, la fel cum puteau si celelalte aproximativ 3mil de suflete.
Intr-un fel consider ca noi ce am plecat, am gresit cand nu am ramas sa strangem de oua ticalosii,hotii si porcii
ce au condus si conduc tara.Stima celor care inca nu au plecat si se zbat sa infrunte sistemul ticalos ce a pus stapanire pe tara.Din pacate printre cei ramasi sunt foarte multi ticalosi si talhari ce fura tot ce a mai ramas de furat si nu in ultimul rand parazitii societatii, ce si-au vandut sufletul pe un litru de ulei sau un mic ars.Lumineaza Dumnezeule mintile celor plecati si celor ce au ramas si mai spera la ziua in care impreuna vom putea schimba ceva.Dar pentru inceput da vreau sa am un cuvant de spus,da vreau ca votul meu sa aduca o schimbare in bine,da spun da acestei petitii.Jos! talharilor,hotilor si gusatilor parlamentari ce guverneaza intr-un mod jalnic si mizerabil