Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #25708

2014-01-14 11:34

Eu te-am numit, d-nule chestor, d-nule ministru al justitiei, d-nule procuror-sef, d-nule....., deci imi esti dator si faci cum zic eu, asa cu iti transmit eu fie personal, fie prin mass-media sau alte mijloace! Iata domnilor de peste ocean, iata sustinatori marcanti din Europa a celui mai lipsit de demnitate personaj din istoria planetei (vezi cele 7.400.000 voturi pentru demitere a presedintelui de fapt demis)cine se erijeaza a fi pilonul democratiei, aparatorul number one al statului de drept....Nu, nu mai sper nimic de la cei dinafara acestei tari, am fost sacrificati in dauna intereselor externe, indatorati in mod excesiv si profund nejustificat, cu zambetul pe buze. Am ajuns cel mai batjocorit popor din Europa, din pacate stigmatizarile avandu-si originea din interiorul Romaniei,mai-marilor lumii ridicandu-li-se mingea la fileu cvasipermanent de catre Traian Basescu si devotatii lui (inca) slujitori. Domnilor americani si domnilor europeni, chiar daca ati avut o pozitie total neconforma cu realitatea pana acum (mi-ar place sa cred ca ati fost dezinformati), cat timp sunteti dispusi sa mai acceptati minciuna si impostura constatata in mod democratic de catre poporul roman ?