Angajatii Antena 3 sa nu mai fie fortati sa manance zilnic rahat

leazA

/ #52 Romania vs Romani

2014-01-10 17:44

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1000112_10201254084947...

Mai mare porcarie decat aceste petitii nu am intalnit pana acum. Vad comentarii anti Basescu, citesc si comentarii pro Basescu si ma intreb la cati frustrati scriu aici, au idee ca pe nimeni nu intereseaza? Pe base nu-l intereseaza daca e sustinut sau nu, il doare fix in cot ca te te stresezi ca boul/vaca (dupa caz) asa cum il doare fix in cot de referendum, alegeri si voturi furate. Ori e romanul prea prost ca aproape uita sa si respire ori e complet retardat si sufla'n funduletul cuiva care nu da nici doi lei pe situatie. Mie unu imi merge bine, nu ma intereseaza si nici nu ma va interesa cine e la putere, oricine ar fi tot un cacat se rezolva. Ca iei sau nu atitudine, ca semnezi o porcarie de petitie, ca iesi in strada... crezi ca se va schimba ceva in bine? A fost revolutie, am iesit in strada, am zbierat, am plans, am inghitit saracie pe paine si nimic nu se schimbase, nimic nu se va schimba. Democratia e o minciuna, un scuipat aruncat in ochii celor care cred ca realitatea in care supravietuiesc inseamna viata.
"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"
Jalnici romani creduli si naivi, o natie de sclavi in orice sens al cuvantului.
Sincer, o bomba vreau in toata clasa conducatoare, indiferent ca e la putere sau nu. Cu un haos te descurci mai bine decat cu un genocid controlat.