S.O.S. familia!

Ovi

/ #1105 Re: Re:

2013-08-25 08:47

#1102: Dana Captilin - Re:

1) Si daca suntem egali hetero si gay-ii, de ce nu desfiintam institutia casatoriei in sine? Ca doar asta iese din ceea ce spui tu. Atat timp cand tu ai dreptul sa te casatoresti cu Gicu si eu nu pot cu Vasile, eu nu numesc asta egalitate in drepturi si acest drept nu e "preferential" sau sa ne faca mai speciali decat voi, ci sa ne aduca pe un picior de egalitate. Si legat de asigurarile de sanatate, tu ai putea sa profitit de asigurarea de sanatate pe numele sotului, in timp ce eu nu, fiindca dpdv legal, eu cu partenerul meu nu suntem decat "colegi de apartament".

2) Am avut grija si de un om. Bunica-mea a avut Alzheimer. Si sincer, cand o vedeam cat sufera, nu am simtit deloc bucurie sau fericire. In rest, nu gasesc nimic egoist in ele. Sunt lucruri si lucruri care te fac sa te simti bine. Dar daca nu vrei sa te prezinti ca o Maica Tereza cand aveai 18 ani, sa te vad pe tine, la varsa aia cate lucruri le facea cu implinire care acul nu le-ai numi "egoiste"?

3) Citeste ce am scris in legatura cu ce spunea Engels despre Constiinta Sociala.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...