S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #999

2013-08-24 09:43

Sunt femeie. De fiecare 1/8 martie mi-a fost drag sa primesc traditionalele martisoare, iar aceasta traditie este NUMAI in Romania. Stiu asta din copilarie, cand comunicam prin scrisori cu o fetita din Franta, pe care n-am reusit s-o cunosc niciodata - erau acele programe scolare de infratire intre 2 orase din tari diferite, si a fost foarte impresionata de martisorul pe care i l-am pus in plic de 1 martie, oferindu-i si detalii despre ce reprezinta; apoi i s-a parut fascinanta Romania pt toate traditiile ei calde, care dau femeii posibilitatea de-a fi FEMEIE, si nu obiect sexual!. Sa fi avut vreo 12 ani pe-atunci... Cu asta ma ocupam eu la 12 ani, in relatiile cu cei de varsta mea. De sexualitate nici nu mi-am pus problema decat foarte tarziu, pt ca mie mama imi spunea asa: "draga mamei, cat timp nu te simti in stare sa-ti asumi responsabilitati pe cont propriu, procesul maturizarii tale inca nu s-a incheiat. Ai rabdare, pt ca esti un boboc de nufar care inca nu intelege pt care minune din aceasta lume trebuie sa se deschida." Mama mereu imi scria astfel de scrisori, ma compara ba cu un boboc de nufar, ba cu unul de crin, dar imi scria pt ca uneori eram prea rebela sa o ascult si mi se parea ca ma dadaceste. Asa-s adolescentii, prea grabiti sa mestece sensul cuvintelor pline de dragoste ale parintilor, dar inghit alte cuvinte venite dinafara ca pe niste hapuri.
Intr-o asemenea educatie, este evident ca am crescut ca un om normal si puternic. Am devenit puternica in rolul meu de femeie, nu la altceva ma refer. Si atunci, nu am cum sa accept ca simpatice show-urile cu stripperi oferite, chipurile, cadou femeilor. Dimpotriva, mie mi se par jigniri la adresa feminitatii! Cum adica sa mi se scalambaie mie in fata un nesimtit exhibitionist?! Mai, si eu sunt o tipa moderna, haioasa, mereu cu glumele la mine, insa la toate invitatiile amicelor mele de-a petrece cu ele vreun 1/8 martie la asa ceva, am dat pas. Ba, chiar le-am si spus ca mi-ar jigni respectul de sine si statutul de femeie asemenea scalambaieli. O femeie niciodata nu va fi respectata daca ea insasi nu-si intelege rostul de femeie si nu si-l ia in serios, si nu se iubeste pt darul pe care i l-a dat Dumnezeu, acela de-a fi femeie.

Asadar, ia mai terminati cu asemenea exemple mizerabile! Am mai spus o data, Ovi, NU NE LUA DE PROSTI! Basca, te anuntasem ca nu mai ai ce scrie aici. Gata, pt tine s-a incheiat postarea aici!

Oameni buni, strigatele nerusinate care ne arata mizeriile, uraciunile, grotescul, trebuiesc reduse la tacere!

Daca ar avea ca scop educativ sau informativ aceste descoperiri de grotesc, atunci ar fi altceva. Dar chiar si asa, oamenii cumsecade nu-s pregatiti sa accepte toate spurcaciunile.

In cele ce urmeaza, postarile mele vor face dezvaluiri intersante. Daca, pana acum, ati stiut despre sodomie doar lucruri de suprafata, doar din auzite, doar din cateva surse slabute, doar din cartile sfinte pe care n-ai cum sa nu le respecti din cumintenie, ei bine, acum o sa incep sa distrug, rand pe rand, fiecare mit al homosexualitatii, care zice ba despre genetica, ba despre toleranta, ba despre discriminare, ba despre legalizari, ba despre iubire, ba despre boala, ba despre intimitate, ba despre asa-zisa prigonire si victimizare. Ce atata tura-vura? Gata, e timpul sa dam cartile pe fata!

Si intre timp, voi, adepti ai sodomiei, sunteti liberi sa va mai dati in stamba pe-aici, chiar e interesant de urmarit la voi traiectoria deja stiuta a actiunilor voastre... nimic nou sub soare!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...