SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU / Anunțuri / Comentarii cu privire la faptele lui Băsescu / Comentarii

Musafir

2014-04-18 17:36

Poi el recunoaste tot,dar restul politicienilor zic:nu i adevarat d le presedinte ,nu ati facut dvs asa ceva...cum puteti spune una ca asta?dvs sunteti un coabitant cinstit....d aia nu l suspenda....pt ca nu se pot ridica in picioare....de ingrasati ce sunt.....

Musafir

2014-04-18 17:43

V-am mai scris, doamna Mona, nimic nu se va rezolva fără susținere mediatică. Acum s-a întors și Gâdea, e foarte important să promoveze Antena 3 petiția. Eu am primit înjurăturile de rigoare de la băsiști!
Mona Nicole

#3 Re:

2014-04-18 18:03

#2: -

Eu m-am obişnuit cu înjurăturile băsiştilor şi nu am pretenţii de la ei, fiindcă altceva nu pot şi au de la cine să ia exemplu.
Aseară, Gâdea a încercat să-l determine pe Ponta să iniţieze o suspendare, chiar şi promo-ul a fost făcut în sensul ăsta, dar Ponta a zis că el se gândeşte la ouă roşii şi la cozonaci.

Am postat link-ul de la petiţie pe toate paginile emisiunilor de la Antena3, le-am trimis mesaje private, mulţi le-au trimis sms-uri şi le-au spus despre petiţie, dar nu am avut vreun răspuns!!!! Petiţia aceea prin care i se cerea demisia lui băsescu, chiar dacă era ineficientă,  are  peste 144 de mii de semnături plus peste 37 de mii de comentarii, Gâdea nu a trimis-o parlamentarilor, dar le trimit eu link-urile parlamentarilor, şi de la aceea, să vadă comentariile prin care e solicitată înlăturarea lui băsescu.

Musafir

2014-04-18 18:43

se numeste crima organizata

Musafir

2014-04-18 21:02

Parlamentul Romaniei sa ia in seama la modul cel mai serios , actiunile de tip mafiot ce se petrec in jurul lui Basescu si URGENT sa treaca la suspendarea acestuia , ptr ca hahalerele ce invoca Imunitatea , sa treaca la cercetarea si judecarea acestuia. Toate actiunile acestuia de la imprumut in numele tarii fara avizul Parlamentului si necunoasterea nici in prezent a folosirii banilor, taieri de salarii si pensii , desfiintare de Spitale si alte Institutii de protejare a populatiei , fac parte din subminarea Statului , cat si tradare de Tara.

Musafir

2014-04-18 21:34

Nu se mai poate ,vai si amar :(

Musafir

2014-04-18 22:37

parlamentari fosti USL noi v-am dat puterea in mina . voi ati coabitat aproximativ toti cu basescu , sau citiva sunteti lasi , nu ati facut nimic asteptati sa se termine mandatul lui basescu si 15 min . e mult pt. a sta la Cotroceni daca nu faceti ceva acum si voi veti disparea ,,,dracu va mai voteaza.

Musafir

2014-04-19 05:30

Spalare de bani in cazul terenurilor vandute si revandute, caz dezvaluit cu documente de Oana Stancu.

Musafir

2014-04-19 07:00

Atat a mintzit porcul asta de om, ca, daca prin absurd ar spune si ceva adevarat, nu l-as crede!

Musafir

2014-04-19 08:46

Despre acest impostor ? E cel mai odios, mai netrebnic si mai josnic personaj politic de rang inalt pe care soarta mi l-a harazit a-i fi contemporan. Mai bine ma nasteam in urma cu un secol-doua, ori, si mai bine, il facea muma-sa un cartof si-l inghitea porcul. In acest ultim caz, nu cred ca respectivul animal ar fi supravietuit ! Oare cu ce a gresit acest popor in fata lui Dumnezeu de i-a pus in frunte asemenea nemernic ?

Musafir

2014-04-22 06:21

Eu astept demult sa fie demis si judecat !
M-am saturat de galceava pe care o face si de ha ha-urile lui zgomotoase si grotesti !

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...