Gratiere pentru Gica Popescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Gratiere pentru Gica Popescu

Musafir

2014-03-07 15:28

E un exemplu pozitiv pt mine

Musafir

2014-03-07 15:29

nu merita o asa pedeapsa

Musafir

#1753 Eu

2014-03-07 15:32

Sunteti tampiti!

Musafir

#1754 Tu

La puscarie cu toti excrocii din Romania!

Musafir

#1755 Noi

Daca te cheama POPESCU sau BECALI nu esti mai presus de lege!

Musafir

#1756 Re:

2014-03-07 15:33

#1726: -  

Sper ca ce ii a lui Basescu sa fie pus de o parte pana dupa noiembrie, dar, Gica Popescu  a furat si trebuie inchis, daca toleram furtul si nu vedem ca nu sunt bani pentru pensionarii care au muncit o viata intreaga,  pentru invatamant, sanatate si multe alte nu ajungem nicaieri, cine fura sa plateasca, a furat de la stat asa ca a furat si de la mine. LA INCHISOARE CU HOTII

Musafir

2014-03-07 15:33

LIBERTATE PT BACIU

Musafir

2014-03-07 15:36

SA PREIA CONDAMNAREA LUI HOTII ADEVARATI: FRATII BECALI

Musafir

2014-03-07 15:37

Ce facem distrugem un om ca GICĂ POPESCU, pentru ce interese meschine. În loc să fim mâdri de el, îl băgăm repede la puşcărie, asta pt.apărarea hoţilor, şarlatanilor şi a celor care sau îmbogăţit furând, nu ca Gică care a muncit enorm. Recunosc a greşit şia dat seama a returnat bani, acum ce au mai avut cu el cele două judecătoare, oare au jucat rolul ciuva sau nu au ştiut cine este persoana, care a făcut pt.ţara asta atât de mult încât îmi vine să regret că sunt din neamul asta de hoţi şi mafioţi, care nu au muncit o zi şi sunt plini de bani şi avuţi. Nimeni nu dă o lege, să fie verificaţi toţi care au avuţii de nu au ce face cu ele, numai din furtueri, bijniţări şi hoţii. Este greu acest capitalist apără şi ţine numai cu şmenarul, şmecheraşul şi hoţul etc. GICĂ POPESCU SĂ FIE GRAŢIAT, că dacă nu vom ieşi în stradă.

Musafir

2014-03-07 15:38

Suntem alaturi de dvs. Sa va ajute Dumnezeu sa reveniti cat mai repede alaturi de familie !!!!

Musafir

Este intamplator ca primul contestatar al initiativei declansate pentru gratierea lui Gica Popescu este chiar beneficiarul condamnarii sale, noul presedinte al LPF ? Des[ ar fi trebuit sa pledeze pentru o judecata corecta, parvenitul este convins ca infractiunile lui majore, bine mascate de justitia prezidentiala, sunt de necomparat cu acuzatiile aduse lui Gica.
Un om,un simplu om

#1762 Re:

#551: -

Aveti dreptate, va impartasesc opinia.Si eu sunt olteanca si eu ...am suferit cand...am vazut ca Gica a ajuns atunci la Dinamo.Stiu ce mult ne doare asta pe noi oltenii.Dar...eu v-as propune un exercitiu de memorie pentru toti iubitorii de fotbal,in general, si pentru olteni,in special:haideti sa ne amintim...de inceputurile lui Gica Popescu la Univeritatea Craiova, sa ne amintim de regretatul Domozina, de transmisiile meciurilor la radio, de Paunescu, de stadionul CENTRAL plin pana la refuz...sa ne amintim ca regimul comunist nu ni l-a putut lua la STEAUA, nici de buna voie, nici cu forta.Of, DOMNULE NICOLAE ZANFIR...de ce...nu l-ati luat si acum ca si atunci sa-l duceti la...acei prieteni bulgari...sa-l protejati de toate aceste capcane?Nu trebuie sa uitam niciodata ca, pe timpul comunismului, cand...nu aveam voie sa pomenim de biserica, de DUMNEZEU, noi cei ce iubeam UNIVERSITATEA CRAIOVA, un stadion intreg striga:GICA POPESCU, DUMNEZEUL NOSTRU!

Musafir

Merita sa fie liber ,flancat de fosti coechipieri ai generatie de aur si nu de infractori de rind .Doamne ajuta s-a fie liber.

Musafir

2014-03-07 15:39

Daca si pe GICA POPESCU l-am bagat la puscarie inseamna ca fotbalul va muri in Romania !!! RUSINE judecatorilor .Iar Burleanu va duce fotbalul mare la nivelul de minifotbal vai de noi cei care mai aveam ceva in tara asta o SPERANTA !!! Ar fi timpul ca noi sa-l ajutam in special:-) HAGI PETRESCU. DUMITRESCU si nu in ultimul rand. BASESCU
didina gogulenco @yahoo.com

Sa va ajute Dumnezeu sa reveniti cat mai repede alaturi de familia dvs.

Musafir

puscaria sa-l manance

Musafir

#1767 Re:

2014-03-07 15:41

#4: -  

Eu nu ma pot mandrii ca sunt roman cu hotii, daca a furat sa stea acolo pentru ca in toata lumea hotii stau la puscarie. NU MA MANDRESC CA SUNT ROMAN CU HOTII. A furat si a recunoscut, cand a furat s-a gandit la averea lui nu la romani.

Musafir

2014-03-07 15:41

Gica Popescu este cel mai mare fotbalist roman din punctul meu de vedere. Nu merita sa fie tratat atat de dur.
george

2014-03-07 15:42

sant mandru ca sant contemporan cu GICA. nu am cuvinte . Sa fii capitan la barcelona .Primul capitan stain din istoria acestei mari echipe. A recunoscut ca a gresit a si platit lasati-l liber

Musafir

2014-03-07 15:46

nu merita asta!!!

Musafir

#1771 Coruptia justitiei

2014-03-07 15:55

Justitia Romana este corupta,ca si Presedintele acestei tari.Cel mai mare DICTATOR al tuturor timpurilor,este Basescu.Nici Ceausescu nu a facut atatea abuzuri si atatea nedreptati in randurile oamenilor(ma refer la oamenii de jos,nu la clica lui).De ce nu a dat ordin sa fie arestata fiica-sa,care si-a insusit atatea bani,cu care si-a facut atatea proprietati,si in afacerile necurate pe care le-a facut cu Gazpromul,de ce a permisa ca fiica-sa cea mica,sa ajunga Europarlamentar,cand ea nici nu stie sa vorbeasca bine,n-are pic de cultura.S-a gandit el,BASESCU,sa faca curatenie peste tot,dar a uitat ca PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP,si contrar metodei de curatare,tot de acolo trebuie sa se si curete-ADICA SA INCEAPA DIRECT CU EL,CU FETELE SALE,CU FRATELE SAU,si lista mai poate continua.

GRATIERE URGENTA PT GICA POPESCU,LIBERTATE PT GIGI BECALI,CEILALTI FRATI BECALI SI PENTRU BORCEA.

Cel putin acesti oameni,din tot ce si-au insusit,legal,nelegal,au dat si saracilor si oamenilor cu probleme.Ce a dat Basescu ,cui?Nu a dat nici drepturile legale,dar sa mai milostiveasca pe cineva.SA-SI DEA DEMISIA SA NE LASE IN PACE.SA SE URCE INTR-UN VAPOR DIN CELE CARE AU FACUT PARTE DIN "FLOTA",SI SA PLECE INTR-O CALATORIE,FARA CALE DE INTOARCERE,CA NU IL PANGE NIMENI.

Musafir

2014-03-07 15:56

Capul sus capitane
Adi

#1773 NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE!

2014-03-07 16:00

Am citit mare parte din comentariile anterioare si raman uimit. Cum puteti, oameni buni, sa cereti gratierea? Daca erati voi sau o ruda de-a in fix aceeasi situatie, cerea cineva pe toate canalele media gratierea voastra? NU. Infundati puscaria.
Atunci, de ce sa-i fie acordata lui Gica Popescu? Intr-un final, nu e castigator de vreun Premiu Nobel, nu e cine stie ce savant si chiar daca ar fi fost tot n-as fi semnat petitia asta, a fost un simplu fotbalist, cu ceva realizari in cariera, pentru care a fost PLATIT, si care a incercat sa "dribleze" fiscul in scopul de a se capatui si mai mult si ... cam atat. Ok, "greseala recunoscuta, pe jumatate iertata", sa i se fi dat un an si 6 luni, dar nu LIBER!
Precedentul pe care gratierea lui l-ar crea ar fi periculos. Ori e lege pentru toti ori nu mai intra nimeni la puscarie!!!

Musafir

2014-03-07 16:02

Sa nu ne batem joc de valorile poporului nostru.
SORIN

2014-03-07 16:02

ce rost are sa recunosti vina,sa achiti prejudiciu,daca judecatorii apoi gasesc ca este corect sa dea o pedeapsa mult peste ce au cerut chiar si procurorii cand se stie ca acestia cer pedepse mult mai aspre in comparatie cu fapta dar de data asta nici ei nu au crezut ca e nevoie de condamnare cu executare
RUSINE!!!