Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37401 Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 12:18

#37397: Heil Hitler - Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

Ce nu-si da seama prostalaul (basistul) de heil hitler e ca, la cei ca el facea referire T. !

Alooo, prostalaule, nu te mai duce sa scrii de pe alt calculator al vreunuia, ptr. ca tu esti banat !

hahahahahahaha !!!

P.S. Din frica de a nu mai fi banat pe unde e prins, heil hitler a renuntat la injuraturi, ceea ce insemna ca-i pe un drum bun spre vindecare...

hahahahahahahaahahaha !!!

blaga

2014-02-07 15:18

băsiști sugeți pula.
IVONA-STEFANIA
Musafir

#37403 VA ROG CITITI DACA SE POATE, CA NU SE MAI POATE ASA!

2014-02-07 15:20

JOS BASESCU SI BASISTII LUI!!! LA "BRUTARIE" SA SE DUCA CEL PUTIN DOUA MANDATE!!! SA STEA INCHIS ACOLO CEL PUTIN ATATA TIMP CAT A CHINUIT SI SI-A BATUT JOC DE O TARA INTREAGA, DE OAMENI BUNI SI COMPETENTI IN MESERIILE LOR, DE OAMENII(oameni foarte buni in anumite meserii) CARE AU ALES SA PLECE DIN ROMANIA IN ALTE TARI, PENTRU UN TRAI DECENT!!! DE CE?? DE CE A AJUNS CA UN MARINAR INCOMPETENT SA ISI BATA JOC DE NOI IN ULTIMUL HAL, DE CE??? EU AM 26 DE ANI SI INCA MAI SPER,MAI SPER MAXIM 2 ANI CA ACEASTA TARA SA ISI REVINA ODATA LA O NORMALITATE, NORMALITATE ACCEPTABILA , DACA NU...DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE GENERATIA MEA SA ISI IA ADIO SI SA UITE CA ROMANIA EXISTA!!! MA DOARE, MA DOARE FOARTE TARE CA AM AJUNS LA O ASEMENEA DISPERARE INCAT SA POT SPUNE CA IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL CA ACEASTA TARA SA "DISPARA" DESII ESTE TARA UNDE AM CRESCUT, COPILARIT, UNDE AM FOST EDUCATA, EDUCATA BINE ( SA AI OBLIGATORIU CEI 7 ANI DE ACASA, CA MULTI ALTII CU SIGURANTA ) UNDE AM FAMILIA SI PRIETENII, UNDE MAI PE SCURT ESTE VIATA MEA, DAR ASA NU SE MAI POATE , SUNT DISPUSA SA RENUNT LA TOT, AS SUBLINIA TOOOT, PENTRU CA NU MAI SE POATE ASA!!! AM FACUT O FACULTATE DE MEDICINA VETERINARA, PE CARE NU AM PUTUT SA O TERMIN DIN CAUZA GUVERNULUI BOC, CARE MI-A FACUT VIITORUL POC, CA A INCEPUT EL SA TAIE SI SA SPANZURE OAMENII CARE LUCREAZA PT STAT ADICA TOT PENTRU EI, SA TAIE SALARIILE BUGETARILOR SI ETC...NICI NU VREAU SA IMI ADUC AMINTE CUM MI-AM RATAT EU VIITORUL DIN CAUZA ACTIIUNILOR FACUTE DE EI IN ASA ZISA CRIZA FINANCIARA, BANUIESC CA NU SUNT SINGURUL CAZ DE GENUL, DAR AVAND UN SINGUR PARINTE CARE S-A LUPTAT SINGUR CU MINE DE CAND AVEAM UN AN(in conditiile in care celalat parinte ,nici nu a vrut sa mai stie de existenta mea dupa un an), SA INCERCE SA-MI CREEZE UN VIITOR CAT MAI BUN, A AJUNS ACUM UNUL DINTRE MILIOANELE DE CETATENI INGROPAT LA PROPRIU IN DATORII LA BANCI!!! Cu asta vreau sa inchei acest mesaj : JOS BASE! JOS CAINE VAGABOND DE BUCURESTI CE ESTI! PLEACA SINGUR, NU MAI FACE CIRC, NU MAI FACE PE VICTIMA, INCETEAZA SA MAI EXISTI!!!
Va multumesc Antena3 ca existati!!!

eu unu

#37404 Re:

2014-02-07 17:40

#14123: -

gaurita udrea,o muista mica,ai face placerile gaozarului suprem

Musafir

#37405 Re:

2014-02-07 17:59

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-02-07 20:10

Musafir

#37407 Re: sa fim basisti

2014-02-07 21:47

Musafir

2014-02-07 22:58

Pana acolo mai avem de trait o poveste plina de surprize cu final stiut si asteptat.Din pozitii antagonice.
Tu adulezi conditionat un tradator,noi neconditionat o idee.
Avantaj noi.

Musafir

#37409 Re: Re:

2014-02-07 23:03

#37404: eu unu - Re:

de la golden sprit ii tot face mangealacul.

Puric

#37410 Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

2014-02-08 05:33

"SCRISOARE DESCHISĂ
În atenția d-nei Laura Georgescu, Președinte al C.N.A
Dragă doamnă,
Vă scriu, trebuie să recunosc, cu oarecare emoție, nu din frică politică pentru funcția importantă pe care o aveți, ci din frică creștină că nici de data aceasta, probabil, n-o să mă înțelegeți și am să vă pierd pentru totdeauna. Și atunci, totuși, de ce vă scriu? Scriu cu nădejdea, tot creștină, vă rog să rețineți, că, poate, vreun tânăr sau oricare alt român de calitate din țara asta, citind această scrisoare, se va lămuri. Știu că sunteți foarte supărată pe mine pentru că am afirmat că, timp de 24 de ani, am fost și suntem “conduși”, mai bine zis distruși politic, economic, cultural și, mai ales sufletește, vă rog să rețineți ultima dimensiune, dragă doamnă, care este foarte importantă pentru un simplu om, apoi pentru o țară întreagă, de o “șleahtă de securiști mafioți”!
Trebuie să recunosc acum, privind cu detașare în timp, că termenul “mafiot”, pe care l-am folosit, nu a fost foarte potrivit. Mafia, de bine de rău, are codul ei, onoarea ei și, mai ales, legile ei nescrise dar respectate. Cei care ne mutilează zi de zi, nu cunosc nicio lege, niciun cod. Sunt, în fond, niște suflete chinuite. Știu că ați afirmat, cu o oarecare undă de mândrie “patriotică” că și dumneavoastră faceți parte din rândul lor. Personal, am fost cam zdruncinat fiindcă nu mă așteptam la o asemenea “solidaritate”!
Și totuși, doamnă, lasați-mă să vă reamintesc! Cei pe care îi susțineți, cu care pesemne vreți să vă confundați ideologic și sufletește până la neantizare, au făcut multe lucruri, cum nu trebuie, în această țară. Au asasinat cu sânge rece oameni și, mai ales tineri, ca lovitura de stat din 1989 să fie poleită cu sângele lor nevinovat și declarată astfel Revoluție. Apoi, s-au grăbit, ca nimeni alții, să-și prăduiască fără de niciun scrupul, propria țară, s-o vândă, pe nimic străinilor. Cine sunt ei, dragă doamnă, v-ați întrebat vreodată? De ce v-ați alăturat lor? Ce v-a determinat?
Da, știu că și ei vorbesc românește dar nu sunt români, sunt “mutanți ideologici”. Nu v-ați prins? Și rușii, și bulgarii, și ungurii și toți cei care au cunoscut experimental communist au asemenea specimene. Cum să dai în propria țară? Ce suflet îți trebuie să faci asta? V-ați gândit vreodată că tinerii noștri, în acești ultimi ani, nu au avut șansa să învețe niciodată istoria adevărată a acestui neam? Că țăranul roman își bagă grâul în sobă ca să îl ardă, fiindcă nimeni nu i-l cumpără și că azvârle laptele în apă, ca să-l bea pe cel de la supermarket? La pensionarii mutilați, deveniți muribunzi , condamnați cu cinism la agonie socială? La tinerii dezorientați, descurajați, umiliți și cu zborul frânt, ce nu mai îndrăznesc să privească nici măcar cerul? La viitorul lor ucis, v-ați gândit vreodată, doamnă? La bieții oameni goniți de sărăcie, obligați să fie sclavi pe “plantațiile occidentale”, lăsându-și copiii la bunici și la rude? La numărul mare de sinucideri din rândul acestor mici nevinovați, făcute din disperarea singurătății?
Da, dragă doamnă, gândiți-vă și la singurătatea tragică a acestui popor! Mai înainte de a fi dimpreună și deodată cu cei pe care îi apărați, și cu mândrie vă prezentați că din rândurile lor faceți parte, mai bine ați încerca să faceți un pas către cei mulți, care suferă în tăcere, încă. Încă, dragă doamnă! Căci nu e departe ziua, când această tăcere se va transforma în furtună. Și mă rog, ca furia ei să nu vă prindă! Se ridică poporul, dragă doamnă, și dumneavoastră vă ocupați de amenzi?
Spuneți-le încet, docil, poate chiar în șoaptă, băieților care vă înconjoară și votează în unanimitate, că vremea lor a trecut. Un duh nou cuprinde țara, dragă doamnă, iar duhul acesta nu vă va recunoaște. Iar ca lucrul acesta, să nu se întâmple, grăbiți-vă! Începeți cu un gest mic, nesemnificativ, minor în aparență. Lăsați-i în pace, pe tinerii jurnaliști, care spun adevărul! Ei sunt, în fond, dovadă că, organismul sănătos al țării, există. Cât despre mine, uitați-mă! În schimb, vă rog din tot sufletul, nu uitați cele pe care vi le-am spus. Nu-i niciun pic de ură în ele, ci doar o panică de suflet creștin că, încă un om, se poate pierde.
Cu aleasă considerație,
Dan Puric"
Heil Hitler

#37411 Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

2014-02-08 10:31

#37410: Puric - Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

RESPECT DAN PURIC.

Va multumim, si speram sa continuati sa fiti alaturi de noi, in lupta cu acest sistem ticalosit, marioneta a Ocultei Mondiale.

Trebuie sa trezim acest popor. Nu o sa ne dam batuti. Orice ar fi.

#37412 Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

2014-02-08 12:35

#37411: Heil Hitler - Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

Ce-ar fi sa-ncepi c-o revolutie-n capul tau, prostalau basist ???

Si aia foarte pasnica, desigur !

Nu-ti mai vizita cunostintele ptr. a putea si tu sa scrii p'aci, doar esti banat, ce naiba ???

hahahahahahahahaha !!!

Heil Hitler

#37413 Re: Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

2014-02-08 12:47

#37412: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

nu ma cacat de securist diversionist voiculescian, o sa vezi revolutia cat de curand...ti-am zis sa te pregatesti si sa iti cauti alt loc de munca. tatucul felix o sa putrezeasca in puscarie.

O vizitez pe mama ta cand ii dau muie. Eu scriu mesaje pentru oamenii cinstiti, si mama ta ma suge in timpul asta. Ma inspira

#37414 Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

2014-02-08 12:51

#37410: Puric - Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

E acelasi Dan Puric care atunci cand a fost amendata antena 3 si amenintata ca o sa fie inchisa, a tacut ???

#37415 Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:02

#37413: Heil Hitler - Re: Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

Ar trebui sa te inspire revolutia din capul tau de  basist nenorocit !!!

Analfabetule, ia-ti portia de :

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A    B  A  S  I  S  T  A    !!!

Nu-ti mai vizita cunostintele ptr. a putea si tu sa scrii p'aci, doar esti banat, ce naiba ???

hahahahahahahahaha !!!

Heil Hitler

#37416 Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

2014-02-08 13:02

#37414: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

Pai mai loaza securista diversionista voiculesciana....tu esti mare bou? pai cum sa le ia apararea la cei mai ordinari propagandisti manipulatori vanduti sistemului ticalosit si Ocultei Mondiale.

Mai citeste o data scrisoarea. Cat de prost sa fii sa nu intelegi ca Dan Puric e impotriva sistemului.

Doamneeeee...IESI ACASAAAAA

#37417 Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:11

#37416: Heil Hitler - Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

Prostalau basist, arata-mi scrisoarea deschisa pe care a scris-o Puric atunci cand era amendata si amenintata cu inchiderea antena 3  !!!

Dar la cat esti de basist prostalau si crezi totul( a se vedea ce-a crezut prostalaul legat de STS si de ce-a spus ministroasa) inclusiv de ce spune idolul tau bas cand se declara antirusi, iar fi-sa isi ia comisioane de la o companie de stat rusesca, plus ta-su ce nu discuta despre tezaur si problema Moldovei cu rusii...

M  A  A  A  A  A  R  S,     J  A  V  R  A      B  A  S  I  S  T  A     !!!

hahahahahahahahaha !!!

Heil Hitler

#37418 Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:19

#37417: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: basist = prost

Dobitoc securist diversionist voiculescian. Nu am idee daca Puric a publicat vreo scrisoare deschisa in legatura cu problema antenei3.

Ai inteles gresit, de fapt minti/dezinformezi ca doar esti securist. Nu cred nimic din ce zice basescu sau vreo ministresa. Asta e problema ta sau a cui se lasa prostit si manipulat. Eu am zis ca astept sa vad o ancheta corecta, publica sa vad toate probele, si dupa aceea imi pot da eu cu parerea, dupa propria gandire.

In ceea ce priveste cu rusiii, eu cred ca e doar politica si ca el si cu fi-sa si cu basistii lui sunt niste hoti si tradatori de tara. Ca de altfel si voiculescu, ponta, crin, isarescu etc...

#37419 Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:23

#37418: Heil Hitler - Re: Re: Re: basist = prost

Evident ca esti PROST, evident ca esti basist, si e evident ca pui botul la vrajeala minstoasei si a lui bas.

Tu, basist ordinar, mi-ai aratat ce-a spus ministroasa, daca nu credeai ce spune, nu te foloseai de ce-a spus ca un argument in plus in nevinovatia STS-ului, asa ca :

M  A  A  A  A  A  R  S,   J  A  V  R  A    B  A  S  I  S  T  A    !!!

hahahahahahahahaha !!!

P.S. Degeaba ti-ai pus haina de antibasist, nu tine !!!

hahahahahaha !!!

Heil Hitler

#37420 Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:29

#37419: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: basist = prost

Sa mori tu in chinuri daca asta ai crezut. ca de aia ti-am aratat ce a zis ministresa, sa ma folosesc ca un argument in nevinovatia STS.

Si daca eu am crezut ce a zis ministresa, sa mor eu in chinuri.

#37421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:33

#37420: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

La cat esti de prost(basist)...sigur o sa mori in chinuri !

Ti-am mai spus, termina-ti vizita, oamenii au si ei treaba, poate ca vor sa faca dragoste, du-te si tu acasa la tine si fa-ti dragoste-n baie cu gandul la bas sau la felix, depinde cat de masochist iti e gandul !

Sau...esti la vreun wifi public si scrii de acolo, banat basist ???

hahahahahahaha !!!

Heil Hitler

#37422 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:41

#37421: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Nici  securistii astia nu mai sunt ce au fost...Zici ca sunt racolati de la balamuc....Viseaza la "banat". Viseaza "vizite".

Doamneeee....ce urmeaza?  O sa imi zici sa ma dau jos de pe Marte? Si sper ca nu o sa imi zici ca esti Napoleon. :))))

#37423 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:45

#37422: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Ce zice prostalaul basist : "

..ce sa vezi...ai un prim contestatar al verdictului tau si anume Ramona Manescu (ministresa Transportului), care tocmai ce a zis pe antena 3 ca STS nu are absolut nici o vina in misiunea de salvare..

Atentie Ramona Manescu personal a zis acest lucru...."

Daaaa, el nu crede ce spune ministroasa, nu crede ca STS-ul are vreo vina, el nu crede ca acelasi STS localizeaza apelantul ce poate ca nu se gaseste la aceeasi localizare ca adresa apelantului...el(prostalaul basist)doar se foloseste de ce spune ea, nu-i asa curva cu doua fete ???

Nu-i asa basistule deghizat ???

hahahahahahaha !!!

E clar, scrii de la un wifi public, problema e ca nu poti sa stai acolo pana.n noapte ca sa scrii !

hahahahahaha !!!

M  A  A  A  A  A  R  S,    J  A  V  R  A     B  A  S  I  S  T  A   !!!

Heil Hitler

#37424 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:51

#37423: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Pai asa am zis bai securistule. Dar stii foarte bine ca am zis asta fiindca esti un securist vandut lui voiculescu. Si trebuie sa ataci si sa injuri pe oricine va contrazice. Asta e jobul tau si ti-am dat client.

Si repet, daca tu doar minti/dezimformezi, sa mori in chinuri. Daca eu mint, sa mor eu in chinuri

#37425 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 14:01

#37424: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost

Stiu foarte bine ca ai spus asta ptr. ca esti un prostalau basist ce nu te due capul, si mai stiu ca la cat esti de prost, sigur, sigur o sa mori in chinuri !!!

De injuraturi te-ncarci tu si din cauza asta esti banat si scrii de te miri unde + ca asta-i "jobul" tau, sa dai in toti mai putini in bas si-n basisti...bine, bine, o faci voalat cand te prefaci ca-ti ataci idolul, ca sa dai impresia ca esti antibasist, dar nu-ti merge, ti se vede pe dedesubt croiala hainii de basist !!!

Auzi la el : "Dar stii foarte bine ca am zis asta..." "...trebuie sa ataci si sa injuri pe oricine va contrazice. Asta e jobul tau si ti-am dat client."

Cat de prost sa fii ca sa spui, sa faci asa ceva ??? (iar eu te-am crezut cand spui ca de fapt ai zis la "sto", hahahaha !)

Oricum tu esti prost, doar ca...tii sa confirmi prin prostiile pe care le spui !

hahahahaha !!!

M  A  A  A  A  A  R  S,   J  A  V  R  A     B  A   S  I  S  T  A   !!!