Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#37417 Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:11

#37416: Heil Hitler - Re: Re: Dan Puric se revolta impotriva cenzurii uslamiste

Prostalau basist, arata-mi scrisoarea deschisa pe care a scris-o Puric atunci cand era amendata si amenintata cu inchiderea antena 3  !!!

Dar la cat esti de basist prostalau si crezi totul( a se vedea ce-a crezut prostalaul legat de STS si de ce-a spus ministroasa) inclusiv de ce spune idolul tau bas cand se declara antirusi, iar fi-sa isi ia comisioane de la o companie de stat rusesca, plus ta-su ce nu discuta despre tezaur si problema Moldovei cu rusii...

M  A  A  A  A  A  R  S,     J  A  V  R  A      B  A  S  I  S  T  A     !!!

Nu-ti mai vizita cunostintele ptr. a putea si tu sa scrii p'aci, doar esti banat, ce naiba ???

hahahahahahahahaha !!!

Raspunsuri

Heil Hitler

#37418 Re: Re: Re: basist = prost

2014-02-08 13:19:29

#37417: In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste... - Re: Re: basist = prost

Dobitoc securist diversionist voiculescian. Nu am idee daca Puric a publicat vreo scrisoare deschisa in legatura cu problema antenei3.

Ai inteles gresit, de fapt minti/dezinformezi ca doar esti securist. Nu cred nimic din ce zice basescu sau vreo ministresa. Asta e problema ta sau a cui se lasa prostit si manipulat. Eu am zis ca astept sa vad o ancheta corecta, publica sa vad toate probele, si dupa aceea imi pot da eu cu parerea, dupa propria gandire.

In ceea ce priveste cu rusiii, eu cred ca e doar politica si ca el si cu fi-sa si cu basistii lui sunt niste hoti si tradatori de tara. Ca de altfel si voiculescu, ponta, crin, isarescu etc...