Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-16 20:37

ACEST OM NU MERITA SA CONDUCA ACEASTA TARA ESTE UN INCULT UN OM CARE NU IUBESTE ACEASTA TARA SI POPORUL SAU .ESTE MAI RAU DECIT CEAUSESCU

Musafir

Sa plece acasa sau in alta parte . Nu pot sa il mai vad.

Musafir

Acest individ este INSUPORTABIL
Este prea mult.Singura varianta acceptabila pasnica este SUSPENDAREA fara intarziere.

Musafir

sper ca de aceasta data sa il evdem pe basescu acolo unde ii este locul!

Musafir

In numele mai multor semnatari ai acestei petitii (nu au toti calculator, deci nici email)imi exprim indignarea fata de acest pretins aparator al tarii si al poporului, conform calitatii (spre rusinea celor care l-au votat si inca il mai sustin!).
Cu ajutor extern, prin denigrarea continua a tarii si poporului, a ramas presedintele "masa verde" ignorand votul a peste 7,5 mil. de romani!
Aparat de o masa amorfa de lingai, profitori si interlopi, a distrus o tara - Romania, asigurand "famigliei" o avere imensa si imunitatea pentru a nu da socoteala dupa "imunitatea" propavaduita de cozile de topor - Daniel Morar, Laura Kovesi, si, nu in ultimul rand Monica Macovei, sinistra procuroare comunista, care are atatea victime pe constiinta, atat inainte cat si dupa asa-zisa revolutie!
Jos cu Basescu, jos cu sistemul mafiot creat si consolidat in anii de mandat, jos cu toti pupincuristii si slugile infipte in structurile statului, care executa ordinele acestuia fara discernamant!
Un cetatean care nu l-a votat pe Basescu, care, alaturi de cele peste 7,5 mil de votanti se considera batjocorit de aceasta plaga a Romaniei - Basescu si clica lui!
Jos Basescu!
Daca mai ai un dram de onestitate, pleaca! Du-te inapoi pe mare, daca mai ai vapor, ca le-ai praduit si pe acelea!

Musafir

acestui presedinte ticalos care a avut ca prioritate bunastarea tuturor membrilor familiei sale si nu angajamentele luate atunci cand a depus un juramant cu mana pe constitutie ai doresc aceleasi trairi care le are fiecare din cetatenii acestei tari care de multe ori numara fiecare banut atunci cand se opresc an fata magazinului unde se vinde paine atunci cand vin sa-si ceara drepturile instantele de judecata nici nu-i baga an seama e.t.c CEL MAI MULT A-MI DORESC SA PLATEASCA PENTRU NEDREPTATILE FACUTE SI PENTRU TOATE FAPTELE PENALE COMISE DE EL VA FELICIT PEMTRU INITIATIVA DOMNILOR GADEA BADEA SI URSU

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

Musafir

Am 64 ani si ma rusinez cu un asemenea presedinte.
Oameni buni, hai sa scapam de aceasta rusine nationala, stimati parlamentari va rog sa nu mai dormitati pe banii nostrii, faceti ce trebuie, voua chiar nu va este rusine.
Faceti macar o lege care sa nu mai dea posibilitatea aparitiei unor astfel de monstrii in fruntea tarii.

Musafir

Traian Basescu trebuie sa demisioneze, nu numai pentru ca dispretuieste si uraste romanii, dar si pentru ca incalca Constitutia, distruge prestigiul Romaniei cu felul slugarnic in care se comporta fata de statele europeene si fata de USA. Trebuie sa demosioneze pentru ca Romania sa redevina o tara SUVERANA, demna si libera.

Musafir

poate ne ajuta dumnezeu sa scapam mai repede de acest personaj diabolic.

Musafir

TIMPUL lui basescu A EXPIRAT !

Musafir

Daca omul e ori neam prost, ori tradator sustinut de cei ale caror interese le sustine in detrimentul nostru, al "prostilor" care l-au pus sa-i reprezinte, ce ne ramane de facut decat sa le aratam ca nu suntem prosti si intelegem cum sta smecheria? Asa ca ...vezi sloganul strigat la mitingul politistilor...

Musafir

Pentru tot ce se intampla rau in tara noastra, il acuz pe cetateanul Basescu,pentru urmatorul motiv: in 9 dec.2009 a fost votat de 31%din populatia tarii. Prin frauda electorala de peste 19%a fost impus presedinte.-vezi tabelul sinoptic videanu intocmit cu mult timp inainte de alegri.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

Musafir

as fi vrut si eu sa initiez eu o petitie dar nu am stiut cum sa o fac ami asum acest risc dar as fi de deacord ca s.r.i, antrucat nu a aparat fabrica de alumina din oradea sa fie desfintat si atributiiaiale lor sa fie date c i-ului din cadrul mapn antrucat eu cred ca este cea mai corecteu a institutie a statului nu trebuie sa va ma zic eu ce fac aceste institutii de forta ale acestui regim de forta din tara ,antena 3 a-ti multumesc pt curajul pe care al aveti sa nu va fie frica daca va fi nevoie vom veni la bucuresti pt a fi alaturi de voi.

Musafir

Noi ROMANII, am semnat de la referendum ,ca acest inconstient , sa plece .Aceasta napasta , nici nu se poate compara cu CEAUSESCU care era mic copil si a fost inpuscat .Ma mir de cei , din Serviciile secrete care sunt platiti cu bani grei , de poporul ROMAN ca sa vegheze la linistea TARII si sa foloseasca toate informatiile , in folosul si pentru ROMANIA . Eu tot mai sper , ca in aceste SERVICII inca sant multi, care au jurat credinta si nu sunt implicati cu cel la care ii cerem de mult demisia .Deci predati informatiile poporului ROMAN sa terminam cu" TRAIAN BASESCU "ca altfel veti ajunge mai rau ca SECURISTII .

Musafir

2014-01-16 20:38

Transmiteti-i piratului ca i se potriveste perfect ce i-a transmis regretatul Traian Tomescu lui miron cosma in 99 dupa mineriada de la Stoenesti, citez din memorie :"se stringe latul miroane (in cazul de fata piratule), sfarsitul tau e aproape". Bafta maxima!

Musafir

Demisia

Musafir

Of Doamne ! Cind scapam de acest personaj sinistru ?

Musafir

Dupa cum m-a tratat boc prin Legea 263, e cred discriminare. Unii pot si altii nu.presedintele basescu l-a instruit ce sa faca in toate.Ca-n alte vremuri.
P.S. Numele si functia se scriu cu majuscule doar in cazul oamenilor de bun simt si/sau a slugilor.

Musafir

Am sentimentul ca, in contact cu o astfel de justitie in Romania, vad acei oameni in haine de piele germani, care faceau parte din Gestapo. Aceasta este marea "realizare" a regimului Basescu, la 80 de ani de la acele criminale vremuri. Vreau sa-l vad pe Basescu afara din functie si judecat pentru toate abuzurile sale.

Musafir

Continuati va urmaresc in fiecare seara si visul meu este ca atunci cand intru in tara sa nu mai fie basescu presedinte.

Musafir

demisia

Musafir

"- Am sa demisionez in 5 minute..." Uite ca aproape s-au facut 10 ani de cand ne "ameninti" cu demisia. Poate ca a sosit timpul s-o faci pe bune, noi te sustinem.

Musafir

Acest matroz a distrus România !Din un bișnițar și un matroz bețiv nu poate să să fie alt Președinte,de cât pe cel care îl avem.Un om care minte așa cum vorbește v-a face numi rău românilor.E rău că el mai este președinte până la terminarea mandatului